Sligro Deventer vacatures

Er zijn 0 vacatures bij Sligro Deventer gevonden

Werken bij Sligro in Deventer

Wil jij graag werken bij een bekend foodservicebedrijf? En woon je in de buurt van Deventer? Bekijk dan eens onze Sligro Deventer vacatures. Met tientallen vestigingen in Nederland is Sligro een van de grootste horeca groothandels. Lijkt het jou leuk om bij dit bedrijf aan de slag te gaan als magazijnmedewerker of orderpicker? Of ben je op zoek naar Sligro chauffeur vacatures? Als je beschikt over een rijbewijs C kun je zelfs als vrachtwagenchauffeur werken bij Sligro in Deventer. Genoeg keuze dus. Benieuwd naar de eisen en het salaris per functie? Lees er alles over in ons artikel over Sligro.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Vind een nieuwe baan tussen de vacatures van Sligro Deventer

Zie jij jezelf al in een grote Sligro vrachtwagen zitten? Of beschik je (nog) niet over je rijbewijs C? Geen zorgen, want met een rijbewijs B kun je ook werken bij Sligro Deventer. Je rijdt dan in een van de herkenbare bestelbussen rond. Als Sligro chauffeur bezorg je bestellingen door het hele land, zowel bij luxe hotels als bij lokale cafeetjes. Het is belangrijk om te onthouden dat jij hét visitekaartje van Sligro Deventer bent. Is werken als chauffeur niet jouw ding? Geen zorgen, tussen onze Sligro Deventer vacatures staan ook regelmatig banen als orderpicker, magazijnmedewerker of winkelmedewerker.

Met behulp van ons filtermenu geef je makkelijk jouw voorkeuren aan. Studeer je? Dan kies je voor een parttime baan. Heb jij je favoriete job gevonden? Solliciteer er dan meteen op. Dit doe je al in een paar minuten. Maak een account aan of log in. Zorg ook voor een sterke sollicitatiebrief, waarin je toelicht waarom je op deze vacature bij Sligro Deventer solliciteert. En vergeet je cv niet toe te voegen. Val op door een pakkend cv, waarmee je goed laat zien wie je bent. Hulp nodig? Onze gratis cv-builder staat voor je klaar.


Veelgestelde vragen

  • Hoe oud moet je zijn om te werken bij Sligro Deventer?

    Vanaf 16 jaar mag je al in de vulploeg van Sligro werken. Voor een baan in het magazijn of als chauffeur moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

  • Kan ik via YoungCapital werken bij Sligro?

    Dat kan als je solliciteert op een van onze vacatures bij Sligro in Deventer. Word je aangenomen? Dan ga je als uitzendkracht via YoungCapital aan de slag bij Sligro Deventer. Benieuwd welke opties Sligro nog meer biedt? Bekijk dan al onze Sligro vacatures.

  • Hoe solliciteer ik op Sligro Deventer vacatures?

    Heb je je favoriete vacature al gevonden? Dan is het solliciteren binnen een paar minuten gedaan. Log in, schrijf een korte, sterke motivatiebrief en upload jouw cv. Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie van een van onze recruiters.