Sligro Veghel vacatures

Er zijn 1 vacatures bij Sligro Veghel gevonden

Werken bij Sligro Veghel

Woon jij in Noord-Brabant en lijkt het je leuk om te werken bij Sligro Veghel? Dan zit je hier helemaal goed. Op deze pagina vind je namelijk al onze Sligro Veghel vacatures. Ben je al bekend met Sligro? Dan weet je vast wat voor jobs je daar kunt doen. Vind je het leuk om te rijden in bussen of vrachtwagens? Ga dan bijvoorbeeld aan de slag als chauffeur bij Sligro. Blijf je liever met beide benen op de grond? Ga dan werken in een van Sligro’s magazijnen als orderpicker of magazijnmedewerker. Benieuwd naar de verschillende functies, salarissen en eisen? Lees dan ons artikel over Sligro, of bekijk alle Sligro vacatures. Door naar de Sligro vacatures in Veghel? Scrol dan even verder.

Een nieuwe job bij Sligro food group in Veghel

Sligro is, zoals je waarschijnlijk wel weet, een groot foodservicebedrijf. Ze voorzien diverse horecazaken van al hun food- en non-foodproducten. Wil je als chauffeur werken bij Sligro Veghel? Dan is de kans groot dat je veel van Nederland krijgt te zien, van een snackbar in Zandvoort tot aan een sterrenrestaurant in Ede. Jij bent het visitekaartje van Sligro van Veghel. Zet dus altijd een grote glimlach op als je langs de klanten gaat. Liever een baan op de vaste ondergrond? Kijk dan eens tussen onze vacatures voor Sligro orderpicker of magazijnmedewerker. Als orderpicker verzamel jij alle bestellingen en maak je deze verzendklaar voor de bezorgers.

Er zijn veel opties binnen de vacatures van Sligro in Veghel, maar we hebben vooral aanbod op logistiek gebied. Benieuwd naar alle vestigingen en functies bij Sligro? Neem dan een kijkje bij al onze Sligro vacatures. Je ideale job gevonden? Dan is het tijd om te solliciteren. Log in of maak in een paar minuten een account aan op YoungCapital. Voeg een korte sollicitatiebrief toe, waarin jij je motivatie toelicht. En vergeet je cv niet. Hulp nodig met het updaten? Met onze gratis cv-builder is het een piece of cake. Alles driedubbel gecheckt en verstuurd? Dan is het nu afwachten. Maar gelukkig niet zo lang. Je krijgt al binnen 48 uur een reactie van een van onze recruiters.


Veelgestelde vragen

  • Kan ik via YoungCapital werken bij Sligro Veghel?

    Dat kan. Houdt altijd onze Sligro Veghel vacatures op YoungCapital in de gaten. Het aanbod kan per keer verschillen, dus solliciteer meteen als je wat leuks ziet.

  • Welke opties zijn er nog meer bij Sligro Food Group buiten Veghel?

    Sligro heeft tientallen vestigingen en selfservice winkels in Nederland. Benieuwd waar en welke functies er zijn? Neem dan een kijkje bij al onze Sligro vacatures.

  • Hoe solliciteer ik op een vacature van Sligro in Veghel?

    Leuk dat je wilt werken bij Sligro Veghel. Via YoungCapital solliciteer je snel én simpel. Maak een account aan en stuur jouw cv met een korte, sterke motivatiebrief op. Je hoort binnen 48 uur al van een van onze recruiters.