Sligro orderpicker vacatures

Er zijn 7 orderpicker vacatures bij Sligro gevonden

Werken als Sligro orderpicker

Heb jij weleens gedacht aan een baan als orderpicker bij Sligro? Dan hebben wij goed nieuws. In de magazijnen van Sligro kunnen ze namelijk wel wat extra handen gebruiken. De distributiecentra en selfservicewinkels van Sligro zijn verspreid door het hele land. Er is dus vast wel een mogelijkheid om als Sligro orderpicker bij jou in de buurt te werken. Neem een kijkje tussen de Sligro orderpicker vacatures om te ontdekken waar zij op dit moment mensen zoeken. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is bij Sligro? Bekijk dan het hele overzicht met Sligro vacatures.

Word orderpicker bij Sligro

Klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat ga je nu precies doen als orderpicker bij Sligro? Orderpicken is een onderdeel van magazijnwerk. Bij Sligro bestaat dit uit het verzamelen en klaarzetten van bestellingen van de klant, zodat de bezorgers snel en met de juiste pakketten de deur uitgaan. Je bent er dus verantwoordelijk voor dat de juiste producten goed worden verpakt en bij de juiste adressen terechtkomen. Naast dat je producten verzamelt en inpakt, voorzie je de bestelling namelijk ook van het verzendlabel. Meer weten over de functie? Bekijk dan ons artikel over de functie orderpicker. Ben je al enthousiast? Solliciteer dan meteen op jouw favoriete Sligro orderpicker vacature.

Zo’n grote organisatie als Sligro heeft natuurlijk veel diverse functies. Naast als orderpicker bij Sligro in een van de magazijnen, zou je ook aan de slag kunnen als kassa- of winkelmedewerker. Dit doe je in een van de selfservicevestigingen van het bedrijf. Ben je graag on the road? Neem dan eens een kijkje tussen onze Sligro chauffeur vacatures. Wil je meer weten over het werk van een Sligro orderpicker of de andere functies? Lees het in ons artikel over Sligro. Heb jij jouw ideale job bij Sligro gevonden? Dan is het solliciteren bij YoungCapital zo gepiept. Log in of maak een account aan, en upload je cv en sollicitatiebrief. Binnen 48 uur neemt een van onze recruiters contact met je op.


Veelgestelde vragen

 • Is werken als Sligro orderpicker iets voor mij?

  Als je van actief werk houdt en geen stilzitter bent, is werken als Sligro orderpicker waarschijnlijk wel iets voor jou. Daarnaast vind je het niet erg om op onregelmatige tijden te werken; hier krijg je ook nog eens een toeslag bovenop je salaris voor.

 • Welke functies biedt YoungCapital nog meer aan bij Sligro?

  Sligro is een groot bedrijf met veel mogelijkheden. Benieuwd naar alle opties binnen Sligro? Bekijk dan ons actuele aanbod aan Sligro vacatures.

 • Hoe is het om te werken bij Sligro als orderpicker?

  Je leest alles over het bedrijf, de verschillende functies, secundaire arbeidsvoorwaarden en het salaris in ons artikel over Sligro.

 • Hoe kan ik solliciteren als Sligro orderpicker?

  Dat kan via YoungCapital. Log in of maak een account aan en ga naar je favoriete vacature. Daar klik je op ‘solliciteer nu’. Het enige wat je nu nog moet doen, is jouw cv en sollicitatiebrief toevoegen. Klaar? Dan is het afwachten, binnen twee werkdagen hoor je van ons.