SPAR vacatures

Er zijn 7 vacatures bij SPAR gevonden

Werken bij SPAR

Een afwisselende job bij jou in de buurt, dat biedt SPAR. Misschien ga je wel aan de slag op de universiteitscampus of een leuk vakantiepark. En eh, bevalt het zo goed dat je een tijd blijft plakken? Dan zijn er allerlei doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld tot manager of supermarktondernemer. Voor welke SPAR vacature ga jij?

Vind een leuke SPAR (bij)baan

Lekker bijverdienen met een baantje bij de supermarkt? Ga werken bij SPAR. Misschien vind je hier wel een leuke job als vakkenvuller of kassamedewerker, al biedt deze internationale supermarktketen nog meer mogelijkheden. Wie weet vind je hier wel een leuke leidinggevende uitdaging en stuur je binnenkort het personeel aan in het filiaal bij jou in de buurt. Woon je in Waalwijk of omgeving? Dan kun je ook nog in het logistiek centrum van SPAR aan de slag. Bijvoorbeeld als magazijnmedewerker of orderpicker. Kijk snel tussen de SPAR vacatures om te zien of jouw perfecte baan er tussen zit.

Solliciteren op SPAR vacatures

Je bent vast benieuwd wat je van een job bij deze supermarkt kunt verwachten. Dat hangt natuurlijk van je functie af. Werken bij SPAR kan bijvoorbeeld als allround medewerker, dan krijg je verschillende taken. Zo zit je de ene dag achter de kassa en sta je de volgende dag op de versafdeling. Lekker afwisselend, dus. Focus je liever op één taak? Het is ook mogelijk om bij SPAR te werken als vakkenvuller of kassamedewerker. Hoe dat is? Lees het in onze inside story van een kassamedewerker. Ook in de SPAR vacatures en op onze pagina over SPAR kom je meer te weten over deze werkgever en de verschillende functies.

Interessante vacature bij SPAR gespot? Dan is het tijd om te solliciteren. Via YoungCapital is dat zo gedaan. Check of je cv nog up-to-date is, schrijf een overtuigende motivatie en versturen maar. Vaak hoor je na je sollicitatie al binnen 48 uur iets van een van onze recruiters. Zo weet je lekker snel of het wat wordt met die SPAR (bij)baan. Staat er op dit moment niks interessants voor je tussen? No stress, we bieden ook leuke jobs bij andere supermarkten aan. Check bijvoorbeeld de vacatures bij Albert Heijn of Jumbo eens. Ook slim: stel een e-mailalert in. Je ontvangt dan als eerste de nieuwe SPAR vacatures in je mailbox.


Veelgestelde vragen

  • Hoe kom ik meer te weten over deze werkgever?

  • Op onze infopagina over SPAR lees je alles over onder meer het salaris, de inhoud van verschillende functies, de minimumleeftijd om te werken bij SPAR en nog veel meer.

  • Ik kan geen passende SPAR vacatures vinden. Wat nu?

  • Stel een e-mailalert in of meld je aan voor de kandidatenpool, dan blijf je op de hoogte van de nieuwste SPAR banen. Of check ons vacatureaanbod bij andere supermarkten, zoals Albert Heijn.

  • Vanaf welke leeftijd mag ik aan de slag bij SPAR?

  • Vanaf je 15e mag je vakkenvullen bij SPAR. Voor andere functies, zoals kassamedewerker en magazijnmedewerker, moet je ouder zijn. Check de vacatures van SPAR voor de details.