Unilever vacatures

0

vacatures

Filters

Werken bij Unilever?

Wil jij impact maken op de levens van miljarden mensen en ben je op zoek naar een bedrijf dat perfect aansluit bij jouw ambitie? Kom dan werken bij Unilever, bekend van grote merken als Lipton, Dove en Ben & Jerry’s. Je kunt parttime of fulltime werken en je blijven ontwikkelen. Want bij Unilever werk je niet alleen om hun merken sterker en beter te maken, maar ook jezelf. Werken bij Unilever: a bright future made by you.

Ook als je nog geen ervaring hebt. Want bij Unilever steken ze veel tijd en energie in nieuw talent door verschillende stages aan te bieden. HR, logistiek, marketing of finance: jij kunt je in elk vakgebied ontwikkelen. Als stagiair(e) bij Unilever ga je aan de slag met gave projecten waar je ook zelf verantwoordelijk voor bent. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar met een enthousiast en gezellig team van collega’s. Wil jij je carrière een vliegende start geven? Check dan snel onze stages bij Unilever en solliciteer direct.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.