Van Lanschot vacatures

Er zijn 4 vacatures bij Van Lanschot gevonden

Werken bij Van Lanschot

Aan de slag in private banking? Dan is Van Lanschot dé werkgever voor jou. Deze organisatie heeft al bijna 300 jaar ervaring met bankieren en wordt vaak gezien als de beste private bank van ons land. Met leren, ontwikkelen en groeien komt het dus wel goed als je gaat werken bij Van Lanschot. Check snel welke vacatures er openstaan.

Werken bij Van Lanschot Kempen

Aan de slag met een uitdaging in finance? Check dan zeker onze Van Lanschot vacatures. Deze zogenaamde wealth manager, die voluit Van Lanschot Kempen NV heet, biedt diensten aan op het gebied van private banking, investment management en investment banking. Die combinatie van activiteiten is uniek, net als de jarenlange kennis en ervaring die deze organisatie heeft. Wist je dat deze financiële instelling al bijna 300 jaar oud is? Daar valt genoeg te leren dus van de pro’s. En een job bij deze bekende organisatie staat natuurlijk ook mooi op je cv. Wij snappen wel waarom je wilt werken bij Van Lanschot.

Ontdek de vacatures van Van Lanschot

Voor veel jobs in de financiële wereld heb je een relevant diploma nodig, het liefst aangevuld met al wat ervaring. Maar ja, dat heb je als starter vaak niet… Daarom is het zo chill dat je op YoungCapital vacatures bij Van Lanschot vindt voor talent dat net komt kijken. Het gaat vaak om traineeships waarmee je wordt klaargestoomd voor een baan in deze sector. Je kiest de richting waarin je je wilt verdiepen en krijgt de kans om het maximale uit jezelf te halen. Aan het einde van de rit ben je klaar om detacheringsbasis te gaan werken bij Van Lanschot Kempen of een andere grote naam in de financiële wereld.

Niet helemaal wat je zoekt? No worries, dit is niet de enige Van Lanschot vacature die we aanbieden. Tussen ons steeds wisselende vacatureaanbod kom je allerlei jobs tegen die geschikt zijn voor studenten, starters en young professionals. Staat er op dit moment niks voor je tussen? Misschien heeft een andere financiële instelling wél een leuke uitdaging voor je. Check bijvoorbeeld de vacatures van ABN AMRO, Rabobank of ING. Zo vind je altijd een passende job via YoungCapital, ook als het met de vacatures bij Van Lanschot niks wordt.


Veelgestelde vragen

  • Wat voor banen staan er tussen de Van Lanschot vacatures?

  • Op YoungCapital vind je vooral jobs voor studenten, starters en young professionals. Je kunt via ons uitzendbureau bijvoorbeeld aan de slag met een traineeship bij Van Lanschot.

  • Heb je een diploma nodig om te werken bij Van Lanschot?

  • Om in finance te werken heb je meestal wel een passende achtergrond nodig, bijvoorbeeld een hbo-diploma. Werkervaring is niet altijd een must voor een startersfunctie. Check de precieze functie-eisen in je favo Van Lanschot vacature.

  • Hoe solliciteer ik op een van de Van Lanschot vacatures?

  • Via YoungCapital natuurlijk. Met je account stel je eenvoudig in een paar stappen je sollicitatie op en verstuur je ’m direct naar een van onze recruiters. Die neemt vervolgens binnen een paar dagen contact met je op.