ZLM vacatures

Er zijn 1 ZLM vacatures gevonden

Werken bij ZLM betekent:

 • Bouwen aan je toekomst met verschillende cursussen en trainingen;
 • een informele werksfeer en geen harde targets;
 • een goed salaris en korting op ZLM verzekeringen;
 • flexibele werktijden en ergonomische (thuis)werkplekken;
 • een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Werken bij ZLM

Wil jij bij een van de bekendste verzekeringsmaatschappijen van Brabant en Zeeland aan de slag? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de ZLM vacatures. ZLM staat voor Zeeuwse Landbouw Maatschappij en biedt verschillende soorten verzekeringen aan, bijvoorbeeld inboedelverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. Deze maatschappij is alleen in Zeeland en Brabant actief en juist omdat dit een wat kleiner bedrijf is, betekent werken bij ZLM veel persoonlijke aandacht. Er wordt goed gekeken naar jou als persoon en wat je nodig hebt. Zo krijg je een ergonomische thuiswerkplek en heb je flexibele werktijden. Hierdoor houd je genoeg tijd over voor andere belangrijke dingen in jouw leven. Klinkt goed, toch? Snel naar die ZLM vacatures dan.

Solliciteren op de leukste ZLM vacatures

De ZLM vacatures zijn echt wat voor jou als je graag aan jezelf wilt werken. Je krijgt bij ZLM namelijk genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je kunt kiezen uit verschillende cursussen en het is in overleg zelfs mogelijk een vakdiploma te halen. En wist je dat als je via YoungCapital solliciteert je toegang krijgt tot YC Skills? Dit is een online platform vol interessante e-learnings, webinars en trainingen. Zo haal je écht alles uit je carrière. Staat er geen leuke vacature bij ZLM voor je tussen? Check dan ook eens de traineeship vacatures. Tijdens een traineeship werk en leer je tegelijk. Handig, want zo breng je meteen het geleerde in de praktijk.

Heb je toch wel een leuke ZLM vacature gevonden? Nice job! Nou ja bijna dan, want je moet natuurlijk wel nog solliciteren voordat je aan de slag kunt. Waar moet je allemaal aan denken bij je sollicitatie? Allereerst is het belangrijk om een goed cv te maken. Dit is namelijk je visitekaartje. Ook moet je nadenken over een pakkende sollicitatiebrief. Hierin zet je onder andere wie je bent en waarom ZLM juist jou moet kiezen. Heb je alles ingevuld? Mooi, met één klik op de verzendknop is je sollicitatie voltooid en wie weet ga jij binnenkort wel werken bij ZLM verzekeringen.


Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik willen werken bij ZLM?

  ZLM is een verzekeringsmaatschappij die oog heeft voor haar werknemers. Dit betekent veel persoonlijke aandacht, flexibele werktijden en leuke extra’s bovenop een goed salaris. Check snel de ZLM vacatures en ontdek de mogelijkheden.

 • Heb je een opleiding nodig om te kunnen werken bij ZLM?

  Voor sommige ZLM vacatures heb je een opleiding nodig, maar het is ook mogelijk om een interne opleiding te volgen. Wil je meer opties voor werken en leren? Kijk dan ook eens tussen onze andere traineeship vacatures.

 • Welke functies staan er tussen de ZLM vacatures?

  Er zijn verschillende functies waarin je kunt werken bij ZLM. Denk aan schadebehandelaar, klantenservice medewerker of een functie op de marketingafdeling. Scrol door de vacatures van ZLM voor de rest van de opties.