Flexwerkers zijn goed voor kostenbesparing en het opvangen van flexibele vraag. Natuurlijk. Maar onze jongeren doen veel meer dan dat. Ze zijn sneller ingewerkt en maken minder fouten. Doordat ze parttime werken, of tijdelijk fulltime, behouden ze hun energie. En hun frisse kijk. Dat maakt ze een enorm waardevolle toevoeging voor elk team.

Daarom YoungCapital

{{ theme.subject }}

{{ theme.text }}

Bij ons staan ze te trappelen

Zeker 350.000 jongeren in onze database staan te springen om een baan in de logistieke sector. Fulltime, maar ook vaak parttime, naast hun studie. Ze barsten van de energie, zijn welbespraakt en houden wel van een geintje. Dat is niet alleen goed voor de sfeer in het team, maar doet het ook goed bij je klanten. Want een vrolijke koerier of pakketbezorger maakt indruk. Kijk maar naar Coolblue. En ja, daar zijn wij vaste leverancier. Oh, en wat dacht je van doorgroeien? Bind die leuke student nu aan je bedrijf, en wie weet is ze over vier jaar een van je meest gewaardeerde managers.

werken in de logistiek

Zet razendsnel dat tandje bij

Vandaag besteld, morgen bezorgd. Klinkt leuk, maar het is aanpoten. Zeker met feestdagen. Op zo’n moment komen onze flexibele parttimers goed van pas. Studenten werken graag op minder populaire tijden. En ze komen ook voor maar een paar uurtjes. Juist tijdens jouw piekmomenten, hebben zij vakantie of vrij van tentamens. Bovendien zijn ze gewend om snel veel informatie op te nemen. De inwerktijd die je gewend bent, halveren ze. Zo kun jij razendsnel dat tandje bijzetten. Vandaag ‘besteld’ is morgen aan het werk.

werken in de logistiek

Goed voor de sfeer én de productiviteit

Gelukkige medewerkers zijn productiever. Volgens onze huidige klanten maakt de gemotiveerde houding van onze kandidaten het verschil in een team. Ze zijn elke werkdag weer energiek, omdat ze maar parttime werken. Doordat ze hoger opgeleid zijn, werken ze sneller en maken ze minder fouten. Met hun frisse kijk brengen ze snel verbeterpunten aan het licht. En hun collega’s? Die trekken ze mee naar dat hogere niveau.

werken in de logistiek

Deze bedrijven kiezen al voor YoungCapital

FedEx
Post NL
LIDL
Picnic
Thuisbezorgd.nl
Action
AH online
Coolblue
DHL
Hellofresh
KLM

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag bij je langs voor een kop koffie en een goed gesprek.

Leuk, wanneer komen jullie?
*
*
*
*