Je voelt de energie zinderen, zodra je bij ons binnenstapt. Welk gevoel krijgt de klant bij jou in de winkel? Wij zorgen voor medewerkers die dat gevoel begrijpen. Vertegenwoordigers van je merk, met de juiste uitstraling en mindset. Of je nu verkoopmedewerkers zoekt of krachtpatsers voor de opbouw: wij vinden de mensen die je nodig hebt. En snel ook.

Daarom YoungCapital

{{ theme.subject }}

{{ theme.text }}

Wij maken de match met jouw merk

Iedere medewerker is een merkambassadeur. Daarom vinden we een match met jouw bedrijfscultuur zo belangrijk. Ons retailtalent past bij jouw merk. Qua uitstraling en manier van doen. Daar selecteren we ze op. Want Tele2 is geen KPN, Aldi geen Jumbo en de Bijenkorf geen Hema. Onze aanpak wordt gewaardeerd; 100% van onze retailklanten koos voor een verlenging van de samenwerking.

werken in retail

Supersnel een tandje bij- of juist terugschakelen

Wij werken met gespecialiseerde retailrecruiters. Zij werven en selecteren dag in dag uit voor de retailbranche en weten daarom precies waar ze op moeten letten. We werven landelijk, maar zorgen altijd voor één centraal aanspreekpunt. Grote volumes zijn voor ons geen probleem. Ook niet als je een specifiek type zoekt. Ruim een half miljoen van onze kandidaten zoekt werk in de retail, dus die match, die vinden we wel. Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar, zodat je ook op koopavonden en rond de feestdagen voldoende bezetting hebt.

werken in retail

Maak gebruik van onze expertise

Ben je ook fan van onze commercial? Met hetzelfde enthousiasme maken we ook voor jouw organisatie een campagne op maat. Zo wierven wij in korte tijd nieuwe medewerkers via social media voor merken als Nespresso, Diesel en G-Star. Wij onderzoeken doorlopend hoe we kandidaten kunnen binden en boeien. En we weten als geen ander hoe we jongeren kunnen bereiken, wat ze drijft en waar ze warm voor lopen. Met die expertise kun je je voordeel doen.

werken in retail

Deze bedrijven kozen ook voor YoungCapital (en gingen niet meer bij ons weg):

Bijenkorf
IKEA
tele2
t-mobile
Hema
Rituals
Nespresso
Jumbo
schiphol see buy fly
g-star

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag bij je langs voor een kop koffie en een goed gesprek.

Leuk, wanneer komen jullie?
*
*
*
*