Hospitality personeel gezocht? Wij helpen graag

Jij bent op zoek naar sociaal, klantvriendelijk en hardwerkend hospitality personeel. Wij regelen het. Door in onze database met ruim 7,5 miljoen kandidaten te duiken. Zoekend naar flexkrachten die perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften. En hen op en top klaar te stomen voor hun nieuwe uitdaging. Vandaag nog, als het moet. Zodat jij razendsnel kunt doorpakken.

Dus, heb jij snel extra mensen nodig binnen de hospitality? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Hospitality personeel via YoungCapital betekent:

  • Flexibel inzetbare krachten wanneer jij ze nodig hebt.
  • Grote aantallen, geen probleem.
  • Ontzorgen. Wij pakken alle administratieve rompslomp op.
  • Duizenden flexkrachten die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan.
  • Een vast contactpersoon voor vragen en (extra) wensen.
Marit Groot, Account Director Aviation & Hospitality

Hi, ik ben Marit Groot

Luchtvaart-, hospitality- en cateringorganisaties in contact brengen met het beste talent op de markt, dat is wat ik doe. Je kunt mij alles vragen over het plannen van verschillende schalen. Van vast en hyperflex tot de inzet van flexpools. Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Bel me voor een afspraak en ik kom bij je langs.

Marit Groot, Account Director Aviation & Hospitality
m.groot@youngcapital.nl
06 - 18 19 45 01

Schoonmaakmedewerkers gezocht

Schoonmaakmedewerkers gezocht

Je vindt altijd een geschikte match in onze database. Met ruim 7,5 miljoen ingeschreven kandidaten is de keuze reuze. Van hotelbedienden tot glazenwassers. Schoonmaakpersoneel gevraagd dat bij jouw wensen past? Onze recruiters vinden op korte termijn een duurzame match. Iemand die weet wat hard werken is, direct kan beginnen en enthousiasme voor twee heeft. Zodat jij je kunt richten op de dagelijkse gang van zaken.

Wij helpen je aan zorgpersoneel

Wij helpen je aan zorgpersoneel

Flexkrachten met verschillende opleidingsniveaus, die altijd klaarstaan voor anderen. Fulltime, parttime of voor de piekmomenten. Jij schaalt makkelijk op en af wanneer het jou uitkomt. Zorgmedewerkers gezocht verandert zo razendsnel in zorgmedewerkers gevonden. We hebben er zelfs een aparte vestiging voor: MKB Care in Utrecht. Ervaren recruiters die helemaal thuis zijn in de medische branche. En zo het ondersteunend personeel in de zorg vinden die jij zoekt.

Personeel voor in de facilitaire dienstverlening

Personeel voor in de facilitaire dienstverlening

Hospitality personeel gezocht voor jouw facilitaire vacatures? Ook dat pakken we op. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan nemen wij het werk uit handen. Door het beste talent te vinden, in heel Nederland. Vervolgens werken we met één centraal team om het overzicht te bewaren. Om te zien waar extra handjes nodig zijn en daar slim op in te spelen. Gaten in de planning? Niet als wij aan de knoppen draaien. De juiste match, op het juiste moment. Dat is wat wij doen.

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *