Luchtvaartpersoneel nodig? Wij helpen graag

Een vliegende start voor jouw nieuwe collega’s? YoungCapital regelt het. Met training, begeleiding en een uitgebreide screening. Zodat alleen de beste grondstewardessen of bagagemedewerkers aan jou worden voorgesteld. Wij hebben duizenden kandidaten die niet kunnen wachten om op een airport te werken. Luchtvaartpersoneel dat jij razendsnel inhuurt.

Dus, heb jij snel extra mensen nodig binnen de luchtvaart? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Luchthavenpersoneel via YoungCapital betekent:

  • Goed opgeleide flexkrachten die zorgvuldig zijn gescreend.
  • Vaste krachten of flexibel op- en afschalen.
  • Enthousiaste, harde werkers die de passagiers op één zetten.
  • Een vast contactpersoon binnen ons aviation-team.
Maarten Kok

Hi,ik ben Maarten, Specialist Luchtvaartbranche bij YoungCapital.

Mijn doel is om alle jongeren aan het werk te krijgen binnen de luchtvaartbranche!Ik zet me voortdurend in om jong talent en luchtvaartorganisaties te verbinden. Jongeren voegen frisse ideeën en creativiteit toe aan de bedrijfscultuur en zijn vaak gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen.Elk jaar zetten we met ons gespecialiseerde luchtvaartteam meer dan 1500 jonge talenten aan het werk binnen de branche. We zien dat de nieuwe generatie het geweldig vindt om te werken in de dynamische omgeving van de luchthaven.

Wilt u ervaren hoe het is om met de nieuwe generatie te werken? Neem dan contact met me op via:
m.kok@youngcapital.nl
06-36163013

Bagagemedewerker of grondstewardess gezocht

Bagagemedewerker of grondstewardess gezocht

Werken in een bruisende, internationale omgeving. Bij YoungCapital staan ze te trappelen. Duizenden flexkrachten die in de wolken zijn met een baan op het vliegveld. Gastvrije stewardessen, horecamedewerkers en passagiersassistent. Maar ook hardwerkende bagagemedewerkers die weten hoe je een logistieke klus aanpakt. Uitgebreid gescreend en ready for take-off. Fulltime, parttime of tijdelijk in de (zomer)vakantie.

Wij nemen alles uit handen

Wij nemen alles uit handen

Van de eerste screening tot de administratieve rompslomp. Zodat jij je kunt focussen op de dagelijkse gang van zaken. Als je wilt, gaan we zelfs nog een stap verder. Door bijvoorbeeld de planning te maken, extra trainingen aan te bieden of een complete opleiding voor aanstormend luchtvaartpersoneel te verzorgen. Om er zeker van te zijn dat hun kennis up-to-date is en ze de veiligheidsvoorschriften kennen. Alles om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. En onze flexkrachten een zachte landing te bieden op hun nieuwe werkplek.

Razendsnel de juiste match

Razendsnel de juiste match

Dankzij onze jarenlange ervaring met grote luchtvaart klanten. Hierdoor weten we precies hoe we de doelgroep bereiken, waar we op moeten letten en wie wel en niet geschikt is. Wat ook helpt: een kantoor in de buurt van Schiphol. We zitten dicht op het vuur en spreken zo makkelijker flexkrachten in de buurt aan. Iets waar ons aviation-team slim op weet in te spelen. Zo vinden we razendsnel luchthavenpersoneel voor jouw vacatures.

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *