Personeel gezocht voor jouw mkb? Wij helpen graag

Snel en makkelijk extra personeel inhuren bij jou uit de buurt. Op de momenten dat het jou het beste uitkomt. Van administratief medewerkers in de zorg tot commercieel talent. Wij hebben het in huis en nemen alles uit handen. Werving, selectie, contracten en salaris. Om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. En het bedrijf te versterken met energieke, hardwerkende (tijdelijke) collega’s. Fulltime, parttime of voor even. Vandaag nog, als het moet.

Dus, heb jij snel extra mensen nodig? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Flexkrachten via YoungCapital betekent:

  • Geen cv’s doorspitten of gesprekken voeren. Dat doen wij.
  • Razendsnel de juiste match.
  • Een aanbod van ruim 7,5 miljoen ingeschreven kandidaten.
  • Flexibiliteit en oplossingen die volledig op jouw mkb zijn afgestemd.
  • No cure, no pay. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren. Je aanvraag is dus altijd vrijblijvend.
Directeur MKB

Hi, ik ben Willem Hop

Mkb-bedrijven helpen groeien en verjongen, door werkgevers en jong talent te matchen. Met ruim tien jaar ervaring op zak help ik je graag. Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Bel me voor een afspraak, dan zien we elkaar snel!

Willem Hop, directeur MKB
w.hop@youngcapital.nl
06 - 14 88 72 27

Van personeel gezocht naar gevonden

Van personeel gezocht naar gevonden

Door de combinatie van lokaal ondernemerschap en een database van ruim 7,5 miljoen profielen vinden de juiste kandidaat. Onze recruiters staan elke werkdag voor je klaar. Om je wensen te bespreken, advies te geven en de meest geschikte kandidaten voor te stellen. Waar dan ook in Nederland. Zo kun jij je focussen op de dagelijkse gang van zaken.

Extra hulp voor piek, ziek of vast

Extra hulp voor piek, ziek of vast

Onze flexkrachten zijn flexibel inzetbaar en werken alleen wanneer jij ze nodig hebt. Om gaten in de planning op te vullen, piekdrukte behapbaarder te maken of last-minute een zieke collega te vervangen. Je schaalt zelf makkelijk op en af. Liever iemand langere tijd aan je binden? Ook dat kan. Als een tijdelijke kracht niet meer weg te denken is van jouw werkvloer, bieden wij de mogelijkheid om de flexkracht zelf in dienst te nemen.

Voor elke uitdaging een oplossing

Voor elke uitdaging een oplossing

Zichtbaarheid voor jouw vacature en de allerbeste kandidaten bij jou uit de omgeving op gesprek. Daar zorgen wij voor door middel van werving en selectie. Jij kiest de beste match, neemt de kandidaat zelf in dienst en betaalt pas als hij of zij de proeftijd erop heeft zitten.

Liever alle administratieve rompslomp uit handen geven en geen werkgeversrisico? Kies dan voor uitzenden. Onze service houdt dan niet op na de werving en selectie, want wij zijn de wettelijk werkgever. Het contract, salaris en de uitbetaling bij bijvoorbeeld ziekte of uitval is voor ons. Jij hebt er geen omkijken naar, maar haalt wel die extra capaciteit binnen.

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *