Multilingual personeel nodig? Wij helpen graag

Internationale ambities vragen om multilingual talent. YoungCapital heeft ze in huis. Ambitieuze flexkrachten met een talenknobbel. Zowel internationale kandidaten die jouw kantoor in Nederland versterken als Nederlandse collega’s die over de grens willen werken. We hebben er zelfs een speciaal recruitment team voor. Alles om jou te ontzorgen. Zodat jij je kunt focussen op grote plannen.

Dus, heb jij snel multilingual personeel nodig in binnen- of buitenland? Bel ons via 020 - 214 37 46 of klik op de onderstaande button.

Multilingual personeel via YoungCapital betekent:

  • Gedreven flexkrachten met internationale ambities.
  • Een gigantisch bereik. We zijn actief in 10 Europese landen.
  • Zelf bepalen welke talen jouw nieuwe collega spreekt.
  • Een ervaren recruiter uit ons multilingual-team als centraal aanspreekpunt
Roxanne Kastelein, Manager Multilingual

Hi, ik ben Roxanne

Wil jij internationaal groeien? Ik adviseer jou graag over de inzet van internationale kandidaten. Hoe je deze kunt vinden, selecteren en binden aan jouw bedrijf in Nederland, maar ook hoe je Nederlandse kandidaten inzet in een buitenlands bedrijf. Wil je hierover in gesprek? Ik kom graag bij je langs!

Roxanne Kastelein, Manager Multilingual
r.kastelein@youngcapital.nl
06 - 12 15 27 20

Maak jouw internationale ambities waar

Maak jouw internationale ambities waar

Met ervaren multilingual-kandidaten die perfect uit de voeten kunnen op jouw werkvloer. Razendsnel vinden we meertalige talenten. Duits-, Spaans- of Frans Sprekend personeel dat niet kan wachten om te beginnen, en jouw ambities tot een realiteit te maken. Nog een specialiteit: crossborder-recruitment. YoungCapital plaatst niet alleen Nederlandse kandidaten in het buitenland, maar haalt ook internationaal talent naar jouw Nederlandse vestiging. Wie je ook zoekt, wij hebben het in huis.

Gigantisch bereik door onze Europese database

Gigantisch bereik door onze Europese database

YoungCapital is actief in tien Europese landen. Hierdoor vullen we onze database dagelijks aan met duizenden nieuwe, internationale talenten. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland. De keuze is dus reuze. Welke vaardigheden, talenknobbel of achtergrond je ook zoekt. Ons multilingual-team duikt in de database en selecteert alleen de beste kandidaten. Samen spreken ze maar liefst zes talen, zodat ze het internationale talent eenvoudig begeleiden in hun eigen taal. Ook als ze al bij jou gestart zijn.

Ons internationale team staat voor je klaar

Ons internationale team staat voor je klaar

Voor advies, brandende vragen of verzoeken. En om je meer te vertellen over onze internationale diensten. Als het moet, gaan ze direct voor je aan de slag. Vol enthousiasme, want het team behoort zelf tot de doelgroep die ze benaderen. Meertalige talenten die openstaan voor een nieuw avontuur.

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *