Vacatures bedrijfsleider

Er zijn 12 vacatures voor bedrijfsleider gevonden.

Ben jij een kei in leidinggeven en motiveren van je collega’s? En zie je overal kansen en mogelijkheden, en gaat geen detail aan jou voorbij? Een functie als bedrijfsleider is jou dan op het lijf geschreven. Als bedrijfsleider kun je werken in allerlei verschillende branches. Je kunt bijvoorbeeld bedrijfsleider worden van een schoenenwinkel, een restaurant of een bedrijf in de bouw. Je hebt als bedrijfsleider een veelzijdige rol. Je bent op de hoogte van alles wat speelt in het bedrijf en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je ontwikkelt plannen en stelt het beleid op. Ga jij deze uitdaging aan? Kijk welke vacatures voor bedrijfsleider bij YoungCapital openstaan en solliciteer vandaag nog!

Wat doet een bedrijfsleider?

Wanneer je gaat werken als bedrijfsleider, ben je verantwoordelijk voor het leiden van een (deel van een) bedrijf. Je begeleidt de werkzaamheden van het personeel en bent overal van op de hoogte. Niet alleen van de inkoop, financiële administratie en de marketing, maar ook van alle producten en diensten. Als bedrijfsleider bewaar je het overzicht en zorg je ervoor dat alle zaken goed verlopen.

Welke opleiding heb je nodig als bedrijfsleider?

Er is niet één opleiding tot bedrijfsleider die je gevolgd moet hebben. Vaak is een hbo-opleiding in commerciële, economische of management richting een goede basis voor een baan als bedrijfsleider. Bij veel bedrijfsleider vacatures wordt er echter vooral naar je ervaring in leidinggevende functies gekeken. Bovendien kun je tijdens veel banen als bedrijfsleider een interne opleiding in het vakgebied volgen.

Wat verdien je als bedrijfsleider?

Jouw salaris als bedrijfsleider kan uiteenlopen van € 2.600 tot ongeveer € 4.500, afhankelijk van je opleidingsniveau, opgedane ervaring en eventueel ook je prestaties. Lees de bedrijfsleider vacatures altijd goed door voor een salarisindicatie of vraag het de aangewezen contactpersoon.

Waar ga je werken als bedrijfsleider?

Als bedrijfsleider kun je in allerlei verschillende branches en sectoren aan het werk. Zo staan er in de horeca en de detailhandel vaak vacatures voor bedrijfsleider open, maar ook in de logistieke en agrarische sector worden er regelmatig bedrijfsleiders gezocht. Door gericht te zoeken naar de beroepsgroep van je interesse, zie je vaak direct wat jouw mogelijkheden als bedrijfsleider daar zijn.

Word floormanager bij een nieuwe winkel, Nijmegen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Leidinggevende in een winkel in regio Den Haag

Fulltime teamleider bij grote carwash in Nieuwegein

Word winkelmanager bij een hippe fietsenwinkel in Amsterdam

Als fulltime assistent manager aan de slag in Breda

Filiaalmanager in Almere

Procesmanager Sorteren bij PostNL in Den Bosch

Fulltime assistent manager tuinmeubelen winkel in Eindhoven

Start als manager bij een online supermarkt in Utrecht

Start als manager bij een online supermarkt in Amsterdam

Fulltime filiaalmanager HEMA Oostburg

Leidinggevende skills? Meld je aan voor onze management-pool