Vacatures vestigingsmanager

Er zijn 5 vacatures voor vestigingsmanager gevonden.

Ben jij een people manager die elke dag het beste uit zijn team haalt? En ben jij op zoek naar een vestigingsmanager vacature? Dan ben je zojuist op de goede pagina beland. Als vestigingsmanager bezoek je bestaande en nieuwe klanten, je coacht en motiveert je collega’s en je rapporteert alles aan de regiomanager. Als inspirerende coach moedig je jouw collega’s aan wanneer dat nodig is. Lijkt dit jouw een leuke uitdaging? En wil je graag een baan als vestigingsmanager? Bekijk dan onze vestigingsmanager vacatures.

Wat doet een vestigingsmanager?

Het zal je vast niet verbazen, maar als vestiginsmanager overzie jij een bepaalde vestiging van een bedrijf. Je bent het aanspreekpunt voor het personeel en zorgt dat alles in de vestiging op rolletjes verloopt.

Welke opleiding heb je nodig als vestiginsmanager?

Je kunt op verschillende manieren vestigingsmanager worden. Zo kun je beginnen bij een bedrijf en omhoog klimmen tot vestigingsmanager. Je kunt ook met diverse opleidingen vestiginsmanager worden. Op welk niveau dit is en welke opleiding je afgerond moet hebben, verschilt per vacature.

Wat verdient een vestigingsmanager?

Het salaris van een vestigingsmanager kan enorm variëren, afhankelijk van factoren zoals je leeftijd, ervaring en het bedrijf waarvoor je werkt. Gemiddeld verdient een vestigingsmedewerker tussen de € 2.200,- en € 3.500,- per maand.

Waar ga je werken als vestigingsmanager?

Als vestigingsmanger kun je bij diverse bedrijven aan het werk, bijvoorbeeld in de sales of retail.