Vacatures docent

Er zijn 11 vacatures voor docent gevonden.

Beschik jij over een Alo-diploma en heb je recente ervaring in het primair onderwijs? En ben jij op zoek naar een leuke docent vacature? Bij YoungCapital hebben we veel leuke docent vacatures. Heb jij een passie voor het vak en wil je graag met kinderen werken? Ben je daarnaast enthousiast en heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal? Herken je je in dit profiel? Bekijk dan snel onze docent vacatures en solliciteer vandaag nog!

Wat doet een docent?

Als docent maak je lesplannen, bereid je lessen voor en geef je deze uiteindelijk aan je leerlingen. Wat voor lessen je gaat geven is afhankelijk van de functie en je opleiding.

Welke opleiding heb je nodig als docent?

Om docent te worden is het belangrijk dat je de pabo of lerarenopleiding hebt afgerond. Welk diploma je nodig hebt verschilt per vacature. Zo kun je als tweedegraads leraar aan het vmbo en de eerste klassen van de havo en het vwo lesgeven, maar als eerstegraads leraar mag je ook de hogere klassen van de havo en het vwo onderwijzen.

Waar ga je werken als docent?

Je kunt als docent aan de slag bij verschillende onderwijsinstellingen, zoals basisscholen, middelbare scholen en het middelbare beroepsonderwijs.

Waarom zou je werken als docent?

Als docent maak je echt verschil in het leven van een kind. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie en daarmee ook aan de samenleving. Een bijzondere baan, waarin je kinderen en jongeren ziet groeien en ontwikkelen.

Parttime studiebegeleider economie in 't Gooi in Hilversum

Opleiding tot leerkracht in Rotterdam

Word trainee docent Installatietechniek op het mbo in Amsterdam!

Word trainee Elektrotechniek mbo in Amsterdam!

ECHT Onderwijs zoekt vakleerkrachten in Rotterdam!

Geven van Nederlands op het vo of mbo in Den Haag

Vakdocent of hybride docent

Word docent Nederlands! in Amsterdam

ECHT Onderwijs zoekt Rotterdamse leerkrachten in spé

ECHT Onderwijs zoekt kandidaten voor het traineeship tot docent in het mbo!

Goed betaalde bijbaan: bijles geven bij jou in de buurt (pool)