Vacatures automonteur

Er zijn 0 vacatures voor automonteur gevonden.

Ben jij superhandig, weet je alles over auto’s en zit je niet graag stil? Een baan als automonteur is dan echt iets voor jou! Jij checkt auto’s op schade of gebreken, en je schat in hoeveel een reparatie gaat kosten. Je onderhoudt contact met de klant én jij bent degene die de reparatie uitvoert. Je weet precies welke onderdelen en gereedschappen je nodig hebt, en je voert elke reparatie met precisie uit. Er komen bij YoungCapital vaak leuke vacatures voor automonteur voorbij. Houd de site dus goed in de gaten! Solliciteren kan binnen twee minuten met je YoungCapital-profiel.

Wat doet een automonteur?

Als automonteur repareer jij auto's. De klant brengt zijn/haar auto, omdat er een probleem is. Jij spoort het probleem op en bekijkt wat er precies aan de hand is. Vervolgens voer je de nodige reparatie uit en lever je een goed werkende auto af bij de klant.

Welke opleiding heb je nodig als automonteur?

De technische school is de opleiding die je moet volgen als je automonteur wilt worden. Daarnaast kun je ook de MBO opleiding 'Automonteur' volgen.

Wat is het salaris van een automonteur?

Als automonteur verdien je tussen de € 1.600,- en € 2.500,- per maand, afhankelijk van je werkervaring.

Waar ga je werken als automonteur?

Als automonteur werk je bij een autogarage of reparatiebedrijf.

Helaas, er zijn geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht

Maar we zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou een geschikte baan hebben. Sla hierboven je zoekopdracht op en ontvang nieuwe vacatures in je mail of pas je zoekopdracht aan