Vacatures Monteur

Er zijn 5 vacatures voor monteur gevonden.

Heb jij een technische opleiding afgerond en kun je goed met je handen werken? Dan is een baan als monteur misschien wel iets voor jou. Je repareert auto’s, verwarmingen, vliegtuigen, boten – net waar jij goed in bent! Je kunt monteur worden met verschillende opleidingen, van vmbo tot hbo, en het is handig als je je daarna ergens in specialiseert. Monteur is een praktische, gezellige baan, waar je iedere dag weer wat nieuws kunt leren. Je werkt met de leukste collega’s en samen hebben jullie dezelfde passie voor techniek. Is deze stoere baan helemaal jouw ding? Solliciteer dan direct op onze vacatures!

Wat doet een monteur?

Als monteur ben jij degene die installeert, repareert en onderhoudt. En dit kan op verschillende gebieden, dus je kunt alle kanten op.

Welke opleiding heb je nodig als monteur?

Er is geen specifieke opleiding tot monteur. Wel zijn er verschillende opleidingen tot monteur met een bepaald specialisme, zoals de MBO opleiding 'Allround monteur mobiele werktuigen'.

Wat is het salaris van een monteur?

Wat jij als monteur verdient hangt volledig af van jouw specialisme en werkervaring. Gemiddeld zal het salaris rond de € 2.500,- per maand zijn.

Waar ga je werken als monteur?

Als monteur werk je doorgaans bij technische onderhoudsbedrijven of installatiebedrijven.