Vacatures verpleegkundige

Er zijn 1 vacatures voor verpleegkundige gevonden.

Als verpleegkundige heb je een veelzijdige functie en kun je werken in allerlei verschillende sectoren. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de gehandicaptenzorg, in de psychiatrie of in het ziekenhuis. Je helpt patiënten met alles waar ze zelf niet toe in staat zijn, zoals aankleden, wassen of eten. In een functie als verpleegkundige is het belangrijk dat je een groot inlevingsvermogen hebt, en stressbestendig en besluitvaardig bent. Denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Kijk dan zeker bij de vacatures voor verpleegkundige die wij hebben openstaan! Zit er iets voor jou tussen? Solliciteren kan direct met je YoungCapital-profiel!

Wat doet een verpleegkundige?

Als verpleegkundige verzorg en ondersteun je patiënten voor, tijdens en na medische behandelingen. Je kunt als verpleegkundige bij diverse instelling aan het werk. Jouw exacte taken in deze functie verschillen dan ook per vacature.

Welke opleiding heb je nodig als verpleegkundige?

Om aan het werk te gaan als verpleegkundige kun je verschillende opleidingen volgen. Je moet echter wel minstens een mbo-diploma op niveau 4 in de richting van de verpleegkunde op zak hebben om als verpleegkundige te werken.

Wat is het salaris van een verpleegkundige?

Het exacte salaris van een verpleegkundige verschilt per baan. Het bedrag hangt af van onder andere jouw leeftijd, ervaring, opleidingsniveau en dienstverband. Het startsalaris van een verpleegkundige is rond de € 1900,- bruto per maand en kan oplopen tot zo'n € 3000,- bruto.

Waar ga je werken als verpleegkundige?

Als verpleegkundige kun je bij allerlei verschillende instanties aan de slag. Je kunt natuurlijk in een ziekenhuis werken, maar bijvoorbeeld ook in een verpleeghuis, een geestelijke gezondheidsinstelling of de thuiszorg.