Medische vacatures

Er zijn 11 Medische vacatures gevonden.

Wil jij fulltime of parttime aan het werk in de medische branche, maar heb je nog niet de juiste nieuwe functie kunnen vinden? Niet getreurd! Bij YoungCapital hebben wij namelijk een heleboel medische vacatures die jij kunt vervullen. Zo kun je aan de slag als doktersassistente, maar ook als thuiszorgmedewerker waarbij je veel contact hebt met de patiënten. Jij weet bijvoorbeeld hoe je iemand op zijn gemak moet stellen en je hebt de juiste medische kennis in je om de patiënten te verzorgen. Is dat voor jou een makkie? Dan ben jij zeker geschikt voor onze medische vacatures. Wacht dus niet langer en solliciteer direct!

Welke medische beroepen zijn er?

In de medische sector zijn er allerlei verschillende functies uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een baan als verpleegkundige, dokter of huisarts, maar ook aan banen als mondhygiënist, helpende of therapeut.

In welk dienstverband kun je werken in de medische sector?

In de medische sector heb je banen in alle soorten en maten. Zo kun je fulltime en parttime werken in de zorg, maar zijn er zelfs medische bijbanen of vakantiebanen beschikbaar.

Waar kun je werken in de medische sector?

Ook waar je in de zorg kunt werken, is enorm divers. Natuurlijk kun je aan de slag in een ziekenhuis, huisartsenpraktijk of bij een tandarts, maar je kunt bijvoorbeeld ook langs bij cliënten in de thuiszorg of in een andere soort zorginstelling aan het werk.

Waarom zou je werken in de medische sector?

Zoek jij een baan waarbij je echt een verschil maakt voor mensen? Dan is de medische sector voor jou dé oplossing. Je werk is enorm divers en je verveelt je geen moment. Je bent echt een onmisbare hulp voor jouw patiënten.

Start als parttime medewerker teststraat in Losser

Top Job

Medewerker bron- en contactonderzoek GGD in Amersfoort

Top Job

Start als parttime medewerker teststraat in regio Amsterdam

Top Job

Tijdelijk fulltime administratief in Groningen voor geneesmiddelenonderzoek

Start als parttime teststraat medewerker in Venray

Start als parttime medewerker teststraat in omgeving Enschede

Word parttime laboratorium medewerker in Leeuwarden

Start als parttime medewerker teststraat in omgeving Eindhoven

Medewerker bron- en contactonderzoek GGD

Start als service medewerker bij zelfstandig behandelcentrum in Den Haag

Start als parttime medewerker teststraat in Best