Medische vacatures

Er zijn 10 Medische vacatures gevonden.

Wil jij fulltime of parttime aan het werk in de medische branche, maar heb je nog niet de juiste nieuwe functie kunnen vinden? Niet getreurd! Bij YoungCapital hebben wij namelijk een heleboel medische vacatures die jij kunt vervullen. Zo kun je aan de slag als doktersassistente, maar ook als thuiszorgmedewerker waarbij je veel contact hebt met de patiënten. Jij weet bijvoorbeeld hoe je iemand op zijn gemak moet stellen en je hebt de juiste medische kennis in je om de patiënten te verzorgen. Is dat voor jou een makkie? Dan ben jij zeker geschikt voor onze medische vacatures. Wacht dus niet langer en solliciteer direct!

Welke medische beroepen zijn er?

In de medische sector zijn er allerlei verschillende functies uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een baan als verpleegkundige, dokter of huisarts, maar ook aan banen als mondhygiënist, helpende of therapeut.

In welk dienstverband kun je werken in de medische sector?

In de medische sector heb je banen in alle soorten en maten. Zo kun je fulltime en parttime werken in de zorg, maar zijn er zelfs medische bijbanen of vakantiebanen beschikbaar.

Waar kun je werken in de medische sector?

Ook waar je in de zorg kunt werken, is enorm divers. Natuurlijk kun je aan de slag in een ziekenhuis, huisartsenpraktijk of bij een tandarts, maar je kunt bijvoorbeeld ook langs bij cliënten in de thuiszorg of in een andere soort zorginstelling aan het werk.

Waarom zou je werken in de medische sector?

Zoek jij een baan waarbij je echt een verschil maakt voor mensen? Dan is de medische sector voor jou dé oplossing. Je werk is enorm divers en je verveelt je geen moment. Je bent echt een onmisbare hulp voor jouw patiënten.

Start als telefonisch hulpverlener bij Eurocross in Leiden

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Wonen en werken als Huishoudelijk Medewerker in Maastricht

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word parttime (student) verpleegkundige in Utrecht

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Laborant bij de grootste farmaceut van Nederland! in Haarlem

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime logistiek medewerker in Haarlem

Fulltime teamleider maatmedicatie bij Brocacef in Amersfoort

Van leerling audicien tot gediplomeerd audicien in Rotterdam

Fulltime celkweek laborant bij MSD in Boxmeer

Parttime (student) verpleegkundige onderzoek in Groningen

Biotechnicus bij MSD in Oss