Zorg vacatures in Amsterdam

Er zijn 12 zorg vacatures in Amsterdam gevonden.

Wil jij graag werken in de zorg? Ben jij geduldig, sociaal en heb je inlevingsvermogen en een luisterend oor? Dan staat er vast een leuke parttime of fulltime baan voor je bij onze zorg vacatures in Amsterdam! En als je een leuke vacature tegenkomt, kun je heel makkelijk meteen solliciteren!


Aan het werk als thuiszorgmedewerker in Amsterdam

Jij verzorgt het huishouden bij ouderen, zieken en gehandicapten thuis die daar zelf niet meer toe in staat zijn. Jij maakt bijvoorbeeld het bed op en stofzuigt het huis. Vaak ben jij een van de weinigen die zij op een dag zien en dus zitten ze vaak verlegen om een praatje. Jij hebt een luisterend oor en maakt soms een wandeling met ze of doet samen boodschappen. Deze functie is heel geschikt als bijbaan naast je studie, zelfs als je geen opleiding in de zorg doet. Maar ook fulltime kun je in de thuiszorg terecht. Heb jij een zorggerelateerde studie afgerond? Dan kun jij ook worden ingezet voor bijvoorbeeld het wassen en aankleden van de cliënten en het geven van hun medicijnen. Is dit echt een baan voor jou? Bekijk dan onze thuiszorgmedewerker vacatures in Amsterdam!

Werken als verpleegkundige in Amsterdam

Jij hebt je studie verpleegkundige afgerond en wilt nu graag fulltime aan de slag in Amsterdam. Tussen onze zorg vacatures in Amsterdam staat vast een geschikte vacature voor jou! Als verpleegkundige werk jij in een zorginstelling, of je gaat bij mensen thuis langs. Jouw cliënten hebben een medische behandeling gehad of krijgen deze nog, of ze hebben een beperking of handicap. Jij helpt ze onder andere met douchen, het aanleggen van hun infuus en zorgt dat ze hun medicatie niet vergeten in te nemen. Daarnaast observeer jij de patiënt goed, zodat je het meteen merkt als er iets aan de hand is en je direct actie kunt ondernemen. Wil jij graag dit werk doen? Check dan onze verpleegkundige vacatures in Amsterdam!

Meer informatie

Parttime Pedagogisch medewerker bij een kleinschalige BSO in Diemen

Parttime pedagogische oproepkrachten gezocht in Utrecht en Amsterdam

Per direct parttime (snel)testafnemer in Noord-Holland?

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider

Babysitten? Doe oppaswerk in heel Nederland!

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld

Begin als Vrijwilliger, Locatie: door heel Nederland

Masseuse - Masseur Almere