Zorg vacatures in Rotterdam

Er zijn 12 zorg vacatures in Rotterdam gevonden.

Heb jij een studie verpleegkunde gevolgd en ben je nu op zoek naar een toffe baan in Rotterdam? Of zoek je een leuke bijbaan in de zorg? YoungCapital helpt je graag met het vinden van werk in de zorg! We hebben alle openstaande zorg vacatures in Rotterdam bij elkaar gezet, zodat je ze makkelijk kunt bekijken en direct kunt solliciteren als je een leuke functie ertussen ziet staan!


Aan de slag in de thuiszorg in Rotterdam

Als thuiszorgmedewerker kom jij bij ouderen, zieken en gehandicapten thuis en help jij ze bij het dagelijks leven. Jij bent een echte steunpilaar in hun leven. Je doet (een deel van) het huishouden, zoals bedden opmaken, boodschappen doen, afwassen en koken, of maakt een wandeling met ze. Parttime is deze baan heel goed te combineren met je studie. Als je geen specifieke zorgopleiding hebt, word je alleen ingezet voor de al genoemde taken. Volg je deze wel, dan kun je bijvoorbeeld ook helpen bij het wassen en aankleden van de cliënt, medicatie toedienen of de huishoudelijke financiën doen. Wil jij graag als thuiszorgmedewerker werken? Bekijk dan onze vacatures in de thuiszorg in Rotterdam!

Een baan als verpleegkundige in Rotterdam

Ben jij klaar met je studie verpleegkunde en sta je nu te trappelen om fulltime aan het werk te gaan? Dan is een baan als verpleegkundige een goed idee! Jij begeleidt en verzorgt patiënten die een medische behandeling ondergaan (hebben) en mensen met een beperking of handicap. Je helpt ze met wassen en aankleden, je legt infusen aan en je zorgt ervoor dat ze hun medicijnen binnenkrijgen. Dit doe je bij ze thuis of je werkt in een van de ziekenhuizen of andere zorginstellingen. Is dit echt een baan voor jou? Neem dan eens een kijkje bij onze verpleegkundige vacatures in Rotterdam!

Meer informatie

Fulltime jeugd en gezinsprofession gezocht voor een maatschappelijke onderneming in Rotterdam

Parttime verzorgende niveau 3 bij een thuiszorgorganisatie in Spijkenisse

Tijdelijke parttime kwaliteitsmedewerker in Rijswijk

Beherend Apothekers m/v in heel Nederland gezocht

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider

Word callcenter medewerker binnen het corona-team bij de GGD

Babysitten? Doe oppaswerk in heel Nederland!

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld