Werken bij een van onze labels

Als recruiter, salesmanager of consultant maak je deel uit van het kloppende hart van YoungCapital. Samen met een team van enthousiaste collega’s ben je verantwoordelijk voor het werven van topkandidaten voor onze opdrachtgevers. Ga aan de slag bij YoungCapital, YoungCapital Professionals of StudentJob International op een van onze 24 vestigingen verspreid door heel Nederland!

YoungCapital Werkgevers Talent Europa
YoungCapital Uitzendbureau

YoungCapital

Wil je werken in een hecht en gezellig team met enthousiaste collega’s die altijd voor je klaarstaan? Kom dan werken bij YoungCapital, het meest innovatieve uitzendbureau van Nederland voor jong talent! Bij YoungCapital werk je op een van onze 24 vestigingen. Wij zijn aanwezig in praktisch alle studentensteden van Nederland op superleuke locaties.

Lees meer

YoungCapital Professionals

YoungCapital Professionals linkt jonge specialisten in IT, Finance en Engineering aan bijzondere bedrijven. Kortom: veelbelovend talent op zoek naar een uitdagende carrière, net als jij! Als teamlid van YoungCapital Professionals werk je op een van onze drie prachtige locaties in Amsterdam, Eindhoven of Hoofddorp (hoofdkantoor).

Lees meer

YoungCapital Professionals IT en Engineering Specialisten
Studentjob

StudentJob

Kent jouw ambitie geen grenzen? Kom dan werken bij StudentJob, het internationale jobboard van YoungCapital. Actief in zeven Europese landen helpen we drie miljoen hoogopgeleide globetrotters aan een bijbaan, vakantiewerk, stage of startersfunctie. Dit doen wij vanuit ons hoofdkantoor in Hoofddorp, met een leuk team van internationale collega’s.

Lees meer