header functieprofiel voorbeeld:

Functieprofiel voorbeeld

Een functieprofiel opstellen gaat een stuk makkelijker als je een voorbeeld functieprofiel naast je hebt liggen. Dan kun je stiekem een beetje afkijken. Want ja, het zou zonde zijn om het wiel opnieuw uit te vinden. Om je te helpen verzamelde YoungCapital drie functieprofiel voorbeelden voor specifieke jobs. Zit die van jou er niet tussen? Check dan de functieprofiel template, want die komt altijd van pas.

Ready, set, tarief berekenen?

Verspil geen budget en ontdek hoe uitzendkrachten jouw bedrijf verder helpen.

Functieprofiel template

Klaar om een functieprofiel te gebruiken voor personeel werven of intern gebruik? Een voorbeeld is in dat geval best handig, dan weet je tenminste waar je moet beginnen. Vul onderstaande template in en voilà, je bent zover.

Functieprofiel template

Functieprofiel voorbeeld Word

Heb je liever een kant-en-klaar functieprofiel voorbeeld om in te vullen in Word? In Word en andere tekstverwerkingsprogramma’s vind je diverse sjablonen. Daarmee maak je het voor jezelf weer wat makkelijker. Een andere optie is om bovenstaande tabel in je eigen document te plakken. Je vult ‘m dan net zo makkelijk in.

Young Magazine

Specifieke functieprofiel voorbeelden

Is een functieprofiel template voor jou nog niet genoeg? Check onderstaande ingevulde functieprofiel voorbeelden voor specifieke functies.

Functieprofiel voorbeeld logistiek medewerker

Functieprofiel voorbeeld logistiek medewerker

Functieprofiel voorbeeld sales medewerker

Functieprofiel voorbeeld sales medewerker

Functieprofiel voorbeeld teamleider klantenservice

Functieprofiel voorbeeld teamleider klantenservice

Houd er rekening mee dat bovenstaande functieprofielen slechts voorbeelden zijn. Het is niet de bedoeling dat je ze klakkeloos overneemt. Om een functieprofiel voorbeeld echt eigen te maken, pas je de informatie aan naar jouw specifieke functie-eisen en organisatie.

Recruitment specialist

Recruitment struggles?

Is recruitment een uitdaging? Dat weten wij maar al te goed. Gelukkig staat jouw bedrijf er niet alleen voor, ons team van recruitment experts helpt je graag.


Veelgestelde vragen

  • Hoe kan ik een functieprofiel opstellen?

  • Simpel, vul het functieprofiel template in en je bent er al. Lastig? Doe inspiratie op met de functieprofiel voorbeelden voor logistiek medewerker, sales medewerker en teamleider klantenservice.

  • Wat staat er allemaal in een functieprofiel?

  • In de functieprofiel voorbeelden op deze pagina zie je snel wat er in een functieprofiel hoort te staan. In ons andere artikel over het functieprofiel lees je er meer over.

Alles over werving en selectie