Uitzendbureau Dokkum

Regiokantoor in Leeuwarden

Op zoek naar een tof uitzendbureau in Dokkum of omgeving? Dan moet je bij YoungCapital zijn. Ook in deze Friese plaats zorgen wij ervoor dat werkgevers en jong talent elkaar vinden. Dat doen we vanuit onze vestiging in Leeuwarden. Op dit regiokantoor aan de rand van de stad houdt een enthousiast team recruiters zich dagelijks bezig met het maken van de beste matches. Dus wil jij via een uitzendbureau in Dokkum of omgeving aan het werk? Of kunnen we je helpen bij het werven van geschikt personeel? Laat het ons weten, dan helpt ons team in Leeuwarden je graag verder.

YoungCapital in regio Dokkum

Vind jong talent via ons uitzendbureau in Dokkum

Als je kiest voor uitzendkrachten van YoungCapital, kies je automatisch voor een frisse wind door jouw bedrijf. De kandidaten van ons uitzendbureau in regio Dokkum zijn stuk voor stuk energiek en enthousiast en weten bovendien van aanpakken. Ook kijken ze vaak met een frisse blik op werkprocessen die jij misschien al jarenlang op dezelfde manier uitvoert. En dat kan nooit kwaad, als je het ons vraagt. Diverse bedrijven uit de regio (denk aan CrossOver, Omrin en Infoscore) zijn in ieder geval al fan van de energie die de uitzendkrachten van ons uitzendbureau in Dokkum en omgeving meebrengen. Wordt jouw bedrijf de volgende?

De diensten van ons uitzendbureau in regio Dokkum

Als je denkt aan personeel aannemen via een uitzendbureau in Dokkum, denk je waarschijnlijk al snel aan jonge en flexibele werknemers. Veel van onze kandidaten zijn inderdaad nog student, en flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar dat betekent niet dat we je niet kunnen helpen als jij iets anders zoekt. Wil je bijvoorbeeld een young professional de kans bieden om zich bij jouw bedrijf te kunnen ontwikkelen? Of geef je jouw werknemers graag zelf een (vast) contract? Personeel aannemen via ons uitzendbureau in Dokkum kan op verschillende manieren. Je vindt de verschillende opties op de pagina over onze diensten.

Een uitzendbureau vlakbij Dokkum

Onze diensten zijn beschikbaar door het hele land, maar voor een gesprek met een van onze recruiters moet je op een regiokantoor zijn. Ons uitzendbureau in de buurt van Dokkum vind je in Leeuwarden. We nodigen je hier bijvoorbeeld uit als je hebt gesolliciteerd op een van de vacatures in Dokkum en we je beter willen leren kennen. Het kantoor ligt aan de rand van de stad en is makkelijk te bereiken, of je nou met de auto of het openbaar vervoer komt. Vanaf het station is het maar een paar minuten lopen. Ook de binnenstad ligt op loopafstand, dus die kun je na je gesprek makkelijk verkennen. Zien we je binnenkort in Leeuwarden?

Personeel gezocht? Wij bellen jou