Uitzendbureau Hellevoetsluis

Ons regiokantoor in Rotterdam

Vanuit ons regiokantoor in Rotterdam bedienen we de hele regio. Als jij dus op zoek bent naar een uitzendbureau in Hellevoetsluis of omgeving, kun je bij ons terecht. Ons kantoor bevindt zich in hartje Rotterdam, en is dus makkelijk bereikbaar voor zowel klant als kandidaat uit Hellevoetsluis. Op slechts een paar minuten loopafstand van het station vind je ons kantoor (niet te missen dankzij ons logo op de gevel). Hier staan onze recruiters iedere dag klaar om je te helpen.

Vacatures en kandidaten in omgeving Rotterdam

Of je nou op zoek bent naar een uitzendbureau in Hellevoetsluis, Middelharnis, Ouddorp of een andere plaats in omgeving Rotterdam: bij YoungCapital zit je goed. Want hoewel ons fysieke kantoor zich in Rotterdam bevindt, vinden wij voor jou dé vacature of hét personeel waar je dit ook nodig hebt. We zijn gespecialiseerd in de sectoren administratie, commercieel, magazijn en klantenservice, maar hebben ook in alle andere beroepsgroepen talloze ervaren werknemers of vacatures beschikbaar.

Magazijnmedewerkers gezocht?

We zeiden het al, maar bij ons uitzendbureau nabij Hellevoetsluis zijn wij dé expert op het gebied van magazijnwerk. Dat betekent dat wij niet alleen allerlei vacatures voor magazijnmedewerker open hebben staan, maar ook dat wij ervaren personeel kunnen leveren dat bij jou in het magazijn aan het werk kan. Of je nou op zoek bent naar sterke sjouwers die producten verplaatsen of geordende werkers die de aantallen bijhouden, via ons uitzendbureau in de buurt van Hellevoetsluis vinden we voor jou de beste aanvulling voor je team.

Neem contact op met ons uitzendbureau in Hellevoetsluis

Heb jij per direct personeel nodig? Zoek je invallers, flexwerkers of medewerkers op korte termijn? Of ben je juist op zoek naar mensen die je voor langere duur in dienst wilt nemen? Bij ons kan het allemaal. Het enige wat jij hoeft te doen is ons laten weten waarnaar je op zoek bent, en wij nemen het gehele wervings- en selectieproces van je over. Interesse? Laat je gegevens achter in het menu rechts op de pagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Personeel gezocht? Wij bellen jou