Uitzendbureau Wageningen

YoungCapital Arnhem: dé vestiging van de regio

Benieuwd of ons uitzendbureau ook in Wageningen actief is? Dat zijn we zeker. Gezien de vele (internationale) studenten die in deze stad wonen en studeren is dat ook niet gek. Toch hebben we geen fysieke vestiging in Wageningen, maar vind je ons even verderop in Arnhem. Hier staat een enthousiast team met recruiters voor je klaar dat alles weet over de banen en kandidaten uit de regio. Zo heb je die toffe job of getalenteerde uitzendkracht in no-time gevonden. Het kantoor in Arnhem ligt op loopafstand van het NS-station, waardoor we snel en makkelijk te bereiken zijn. Ideaal voor wie ons uitzendbureau vanuit Wageningen wil bezoeken.

Vind jouw personeel via ons uitzendbureau in regio Wageningen

In een studentenstad als Wageningen is (jong) talent nooit ver weg. Toch is het vinden van geschikte medewerkers vaak lastig. Want hoe bereik je de doelgroep bijvoorbeeld? En waaraan herken je de juiste kandidaat tijdens een sollicitatiegesprek? Precies voor dit soort dingen kun je ons uitzendbureau voor jouw bedrijf in Wageningen aan het werk zetten. Onze recruiters doen niks anders dan het maken van de juiste match en regelen alles waar jij zelf moeite mee hebt. Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat ons uitzendbureau voor jou in Wageningen kan betekenen.

Van flexibele uitzendkracht tot vakprofessional

Personeel aannemen via ons uitzendbureau in regio Wageningen kan op verschillende manieren. Aan jou de keuze of je gaat voor een flexibele uitzendkracht of dat je jouw nieuwe medewerker via ons uitzendbureau vlakbij Wageningen liever zelf een contract aanbiedt. Wat voor jouw organisatie het beste is, hangt onder andere af van het type werk en jouw wensen. Zo is flexibiliteit voor een horecamedewerker heel handig, terwijl je die vakprofessional in de IT misschien juist fulltime en voor langere tijd aan jouw bedrijf wilt binden. Bekijk onze diensten eens of vraag een van onze recruiters om meer info. We denken graag met je mee en komen met een voorstel op maat, zodat we straks een match kunnen maken waar iedereen blij van wordt.

Scoor een (bij)baan via ons uitzendbureau vlakbij Wageningen

Studeer jij in Wageningen en zoek je een flexibele bijbaan in de buurt? Of heb je jouw diploma inmiddels op zak en ben je toe aan een toffe fulltime startersfunctie? Ons uitzendbureau biedt veel kansen in Wageningen, welke stap jij ook wilt zetten. Denk aan banen in de klantenservice, logistiek, ICT en sales. Check onze vacatures in Wageningen en vind jouw nieuwe job door te solliciteren. Weet je niet goed wat voor soort baan er bij jou past? Of heb je andere twijfels of vragen? Een van onze recruiters helpt je graag, zodat ook jij lekker aan de slag kunt via ons uitzendbureau in Wageningen.

Personeel gezocht? Wij bellen jou