HR-vacatures in de provincie Friesland

Er zijn 7 HR-vacatures in de provincie Friesland gevonden.

Ben jij een georganiseerd type én communicatief sterk? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij onze HR-vacatures in Friesland! Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime baan of bijbaan: wij hebben de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet! Als je graag een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van anderen, dan is een baan in Human Resources echt iets voor jou. Zo houd je je bezig met de werving van kandidaten, trainingen en cursussen, urenadministratie en nog veel meer! Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de werknemers tevreden zijn. Wil jij graag werken in Friesland? En lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als HR-medewerker, salarisadministrateur of recruiter? Bekijk dan nu onze HR-vacatures!

Werken in Friesland

Vind jij ontspanning naast je werk belangrijk? Dan is Friesland perfect voor jou! In Friesland kun je heerlijk genieten van rust en ruimte. Het is dan ook de ideale plek om na een drukke werkdag even bij te komen. Kortom: je kunt heerlijk wonen én werken in Friesland. Ook staan hier genoeg leuke vacatures open, dus een baan in Human Resources heb je hier zo gevonden! Maak een profiel aan op onze site, en solliciteer direct op de leukste HR-vacatures. Wie weet ga jij straks aan de slag als HR-medewerker, salarisadministrateur of recruiter!


Start je carrière als HR-medewerker in Friesland

Droom jij ervan om ooit HR-manager of HR-adviseur te worden? Dan is een baan als HR-medewerker de perfecte start van je carrière. HR-medewerker is een allround functie, waarbij je de kans krijgt om in korte tijd veel te leren. Hierdoor kun je later gemakkelijk doorstromen naar een functie als HR-manager of HR-adviseur. Lijkt dit jou wel wat? Neem dan een kijk je bij onze HR-vacatures en wie weet kom jij hier de perfecte fulltime baan, parttime baan of bijbaan tegen.

Houd de financiën bij als salarisadministrateur in Friesland

Heb jij kennis van financiën? En ben jij echt een pietje precies? Dan is een baan als salarisadministrateur echt iets voor jou! Als salarisadministrateur zorg je ervoor dat al je collega's op tijd betaald krijgen. Een verantwoordelijke baan dus! Bekijk onze HR-vacatures, en wie weet ga jij straks als salarisadministrateur werken in Friesland!

Spot de juiste kandidaat als recruiter

Lijkt het jou leuk om op zoek te gaan naar dé perfecte kandidaat voor openstaande vacatures? Kijk dan bij onze vacatures voor recruiter! Als recruiter selecteer je mensen en kijk je of ze geschikt zijn voor de baan. Lijkt dit jou leuk? Bekijk dan nu onze HR-vacatures in Friesland!

Meer informatie

Word parttime recruiter in Leeuwarden!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime recruiter bij een duurzaam bedrijf in Leeuwarden

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Projectmanager Recruitment bij YoungCapital

Fulltime project recruiter bij YoungCapital

Vind een Unilever stage via onze pool

Stage bij MTV of 3FM