Zorg vacatures in de provincie Friesland

Er zijn 20 zorg vacatures in de provincie Friesland gevonden.

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan in Friesland? Ben je zorgzaam, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk je graag met mensen? En heb jij een opleiding in de richting verpleegkunde afgerond? Ga dan werken in de zorg in Friesland! Er zijn genoeg instanties waar je aan de slag kunt. Heb je nog geen passende vacatures gevonden? Daar helpen wij je bij! We hebben alle leuke zorg vacatures in Friesland voor je op een rijtje gezet. Kijk snel of er iets voor jou tussen zit, en solliciteer vandaag nog! Voor je het weet kun je werken in een van de leuke steden in Friesland.


Werken als verpleegkundige in Friesland

Ben jij afgestudeerd als verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe fulltime of parttime baan? Als verpleegkundige ben je zorgzaam, sociaal en weet je van aanpakken. Herken jij jezelf hierin? Ga dan in Friesland aan de slag als verpleegkundige. Wij helpen je erbij! Kijk in ons vacatureoverzicht op welke leuke banen je kunt solliciteren. Met je YoungCapital-profiel is je reactie binnen vijf minuten verzonden!

Word thuiszorgmedewerker in Friesland

Werk jij graag met mensen, vind je een praatje maken supergezellig én vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan kun je bij mensen thuis werken als thuiszorgmedewerker aan de slag. Jij komt bij mensen over de vloer om te helpen bij verschillende huishoudelijke én medische taken. Je dient medicijnen toe, helpt met wassen van mensen en je houdt je bezig met stofzuigen, afwassen en eten klaarmaken. Zie jij een baan als thuiszorgmedewerker wel zitten? Kijk dan snel welke vacatures we voor je hebben openstaan.

Aan de slag als huishoudelijke hulp in Friesland

Een schoon en opgeruimd huis: daar word jij blij van! Jij vindt het dan ook leuk om te poetsen, stoffen en stofzuigen. Je bent van nature zorgzaam en mensgericht. Ben jij dit? Dan is een baan als huishoudelijke hulp echt iets voor jou. Ook in Friesland kun je bij mensen thuis aan de slag om ze te helpen met dagelijkse taken die ze zelf niet (meer) kunnen uitvoeren. Ben je benieuwd welke vacatures we voor je hebben? Kijk snel verder!

Meer informatie

Tijdelijk: Parttime beleidsmedewerker kwaliteitszorg in Leeuwarden

Word fulltime algemeen ondersteunend medewerker in de zorg

Word landelijk fulltime apothekersassistente in de zorg

Ga werken als verpleegkundige in Friesland

Ga aan de slag als verzorgende IG in Leeuwarden

Ga werken als verzorgende IG in Friesland

Ga werken als helpende in Leeuwarden

Ga werken als helpende in Friesland

Ga werken als helpende in de zorg

Ga werken als verpleegkundige in de zorg

Ga werken als verzorgende IG in de zorg

Ga werken als helpende plus in de zorg

Start nu met werken bij Menzis

Begin als Vrijwilliger, Locatie: door heel Nederland

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider