Zorg vacatures in de provincie Overijssel

Er zijn 17 zorg vacatures in de provincie Overijssel gevonden.

Heb jij net een opleiding ‘Verpleegkunde’ afgerond en ben jij van nature iemand die niets anders wil dan voor iemand anders zorgen? Woon je daarnaast ook in Overijssel? YoungCapital heeft veel zorg vacatures in Overijssel. Wanneer jij aan de slag gaat in de zorg, dan ben jij de helpende hand voor mensen die door ziekte, een beperking of hun leeftijd verzorging nodig hebben Wil je graag fulltime of parttime aan de slag als verpleegkundige, thuiszorgmedewerker of huishoudelijke hulp? Lees dan snel verder.

Werken in de zorg in Overijssel

Niet alleen is werken in de zorg heel erg leuk. Ook werken in Overijssel is leuk. Want naast je werk kun je veel leuke dingen doen in deze provincie. Wat dacht je van een dagje naar het Avonturenpark Hellendoorn? Een andere leuke plek om te bezoeken in de provincie is Giethoorn. Dit dorp staat bekend als ‘Holland’s Venetië’, omdat het gebouwd is op water en een echte vaarcultuur kent. Leuk, toch? Bekijk snel onze zorg vacatures in Overijssel!


Verpleegkundige vacatures in Overijssel

Heb jij een diploma in Verpleegkunde? Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in de verpleegkunde? Wanneer jij aan de slag gaat als verpleegkundige, dan verpleeg en verzorg je bewoners in een woonzorgcentrum of ziekenhuis. Verder onderhoud je contacten met de mantelzorg en huisartsen. Een veelzijdige baan, waar je veel contact hebt met mensen. Solliciteer direct!

Thuiszorg vacatures in Overijssel

Als verzorgende ben je de helpende hand voor mensen die door ziekte, een beperking of hun leeftijd verzorging nodig hebben. Jij verleent deze zorg bij de cliënt thuis. Wil jij graag mensen helpen, en volg jij een medische opleiding of heb je deze al afgerond? Lees dan snel verder!

Vacatures in huishoudelijke hulp

Ben jij klantgericht, geduldig en heb je ervaring met schoonmaakwerkzaamheden? Zoek je een uitdagende baan waarin je een wereld van verschil maakt voor iemand anders? Dan zijn wij op zoek naar jou. De cliënt rekent op een schoon huis: jij zorgt daarvoor!

Meer informatie

Word fulltime algemeen ondersteunend medewerker in de zorg

Word landelijk fulltime apothekersassistente in de zorg

Solliciteer nu voor verpleegkundige in Enschede

Ga werken als verpleegkundige in Overijssel

Ga werken als verpleegkundige in Zwolle

Ga werken als helpende in de zorg

Ga werken als verpleegkundige in de zorg

Ga werken als verzorgende IG in de zorg

Ga werken als helpende plus in de zorg

Start nu met werken bij Menzis

Begin als Vrijwilliger, Locatie: door heel Nederland

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider