Zorg vacatures in de provincie Limburg

Er zijn 14 zorg vacatures in de provincie Limburg gevonden.

Kan jij als geen ander goed voor anderen zorgen? En heb jij daarnaast ook je opleiding Verpleegkunde afgerond? YoungCapital heeft veel zorg vacatures in Limburg. Als jij je carrière begint in de zorg, dan ben jij de helpende hand voor mensen die door ziekte, een beperking of hun leeftijd verzorging nodig hebben. Wil jij dit graag? En kun je niet wachten om aan de slag te gaan als fulltime of parttime verpleegkundige, thuiszorgmedewerker of huishoudelijke hulp? Bekijk dan snel onze thuiszorg vacatures in Limburg!

Werken in de zorg in Limburg

Werken in een leuke provincie als Limburg is zeker een aanrader. Niet alleen heeft YoungCapital een groot aanbod aan zorg vacatures. Ook kun je in je vrijetijd genieten van wat Limburg jou allemaal te bieden heeft. Limburg staat namelijk bekend om zijn gezelligheid. Limburgers houden dan ook zeker van een feestje. Wil jij in je vrije tijd lekker stappen? In Venlo of Maastricht moet je vooral denken aan een leuke kroegavond. Wil je toch een dansje wagen? Je kunt altijd even de grens over om bij een van de grote clubs in Duitsland te gaan stappen. Weet jij zeker dat je wilt werken in Limburg? Bekijk dan snel onze vacatures.


Verpleegkundige vacatures in Limburg

Wanneer jij aan de slag gaat als verpleegkundige, dan verpleeg en verzorg je bewoners in een woonzorgcentrum of ziekenhuis. Verder onderhoud je contacten met de mantelzorg en huisartsen. Heb jij een diploma in Verpleegkunde en kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in de verpleegkunde? Solliciteer direct.

Thuiszorg vacatures in Limburg

Wil jij graag mensen helpen, en volg jij een medische opleiding of heb je deze al afgerond? Als verzorgende ben je de helpende hand voor mensen die door ziekte, een beperking of hun leeftijd verzorging nodig hebben. Jij verleent deze zorg bij de cliënt thuis. Zie jij dit wel zitten? Lees dan snel verder!

Vacatures in de huishoudelijke hulp

Heb jij ervaring met schoonmaakwerkzaamheden en ben jij geduldig? Zoek je een uitdagende baan waarin je een wereld van verschil maakt voor iemand anders? Reageer dan zeker op deze zorg vacatures van YoungCapital.

Meer informatie

Werk thuis als klantenservice medewerker bij Zilveren Kruis

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Thuiswerken als klantenservice medewerker voor VGZ

Thuiswerken als klantenservice medewerker voor Menzis!

Parttime medewerker schoonmaak in Valkenburg! 

Word fulltime algemeen ondersteunend medewerker in de zorg

Word landelijk fulltime apothekersassistente in de zorg

Start nu met werken bij Menzis

Begin als Vrijwilliger, Locatie: door heel Nederland

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider