Zorg vacatures in de provincie Gelderland

Er zijn 10 zorg vacatures in de provincie Gelderland gevonden.

Ben jij er helemaal klaar voor om je carrière in de zorg te beginnen? Heb jij een afgeronde ‘Verpleegkunde’-opleiding en woon je daarnaast in Gelderland? Dan heeft YoungCapital een paar hele leuke zorg vacatures voor je klaarstaan. Want vind jij het leuk om mensen een handje te helpen die dit hard nodig hebben, en weet jij als geen ander je geduld goed te bewaren? Solliciteer dan met gemak met je YoungCapital-profiel op een van de leuke zorg vacatures!

Werken in de zorg in Gelderland

Als je dan eindelijk een leuke baan hebt gevonden, dan is het leuk om ook nog even te vermelden dat werken in Gelderland zelf ook harstikke leuk is! Je hoeft je in de provincie Gelderland namelijk nooit te vervelen. Musea om te bezoeken, parken om lekker in te relaxen, sportclubs waar je je kunt uitleven en genoeg leuke tentjes om gezellig een drankje te doen. Of breng eens een bezoekje aan Burgers Zoo in Arnhem of het Dolfinarium in Harderwijk. Wil je graag in de zorg werken in Gelderland? Wacht niet langer en solliciteer snel op onze website.


Verpleegkundige vacatures in Gelderland

Verpleeg jij graag bewoners in een woonzorgcentrum of ziekenhuis? Vind je het daarnaast ook leuk om contacten te onderhouden met mantelzorgers en huisartsen? Heb jij je diploma Verpleegkunde binnen en wil je meteen aan de slag? Solliciteer direct.

Thuiszorg vacatures in Gelderland

Wil jij graag mensen helpen, en volg jij een medische opleiding of heb je deze al afgerond? Jij bent de helpende hand voor mensen die om wat voor reden dan ook verzorging nodig hebben. Jij verleent deze zorg bij de cliënt thuis. Wil jij snel aan de slag? Dat kan! Solliciteren kan namelijk snel met je YoungCapital-profiel.

Vacatures in de huishoudelijke hulp

De cliënt rekent op een schoon huis: jij zorgt daarvoor! Ben jij geduldig en vind je het belangrijk dat de klant altijd op nummer een staat? Zoek je een uitdagende baan waarin je een wereld van verschil maakt voor iemand anders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie