Beveiliging vacatures in de provincie Gelderland

Er zijn 1 beveiliging vacatures in de provincie Gelderland gevonden.

Wil jij graag je carrière beginnen in de beveiliging? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en ben je altijd enthousiast? Denk jij dat jij dé persoon bent die we zoeken? Waar wacht je dan nog op? YoungCapital heeft namelijk veel beveiliging vacatures voor je klaarstaan in Gelderland. Ben jij de beveiliger die wij zoeken en ben je flexibel inzetbaar? Bekijk dan snel onze beveiliging vacatures.

Werken in de beveiliging in Gelderland

Als jij wilt werken in de beveiliging in Gelderland, dan moet je erg flexibel zijn. Je moet namelijk dag-, weekend- en nachtdiensten draaien. Dit zijn vaak fulltime diensten. Werken in Gelderland is ook nog eens heel erg leuk! Je hoeft je in de provincie Gelderland namelijk nooit te vervelen. Er is altijd wel iets leuks, interessants en leerzaams te doen. Musea om te bezoeken, parken om lekker in te relaxen, sportclubs waar je je kunt uitleven en genoeg leuke tentjes om gezellig een drankje te doen. Ben je benieuwd? Lees dan verder.


Werken als centralist

Als centralist ben jij verantwoordelijk voor het monitoren van beveiligde objecten. Wereldwijd zijn dagelijks duizenden eigendommen in beweging en deze communiceren iedere seconde met de servers van de opdrachtgever. Jij krijgt dus een verantwoordelijke taak. Kun jij dat aan? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Meer informatie