Horeca vacatures in Alkmaar

Er zijn 17 horeca vacatures in Alkmaar gevonden.

Houd je van gezelligheid en ben je op zoek naar een baan waarbij je veel onder de mensen bent? Ben jij het productiefst als je het druk hebt en deins je niet terug voor een functie waarbij er veel van je wordt gevraagd? Dan is een baan in de horeca echt iets voor jou! Bij YoungCapital vind je tal van interessante horeca vacatures. En ook in Alkmaar hebben we veel leuke banen in de horeca waar je op kunt solliciteren. In het leuke centrum kun je bij een restaurant of lunchtentje in de bediening aan de slag. En daar zijn er in Alkmaar vele van. Op zoek naar een baan binnen in de horeca? Bekijk de vacatures hier!

Werken in de horeca in Alkmaar

Het Noord-Hollandse Alkmaar is een leuke provinciestad om werkzaam te zijn in de horeca. In de zomermaanden wordt het bruisende centrum van de stad door veel toeristen bezocht. Dan wordt er iedere vrijdag de bekende kaasmarkt gehouden, waar wekelijks veel bezoekers op af komen. In de horecagelegenheden in het centrum is er dan natuurlijk heel wat werk te doen. En dat geeft jou de mogelijkheid om in Alkmaar een leuke vakantiebaan in de horeca te vinden. Ook de rest van het jaar kun je in Alkmaar in de horeca aan de slag. Kijk bij YoungCapital of er leuke functies voor jou bij zitten!

Word cateringmedewerker in Alkmaar

Zoek je een baan voor overdag waarbij jij je bezighoudt met het bereiden van heerlijke lunches? Dan is een baan als cateringmedewerker echt iets voor jou! Je bent werkzaam in de horeca, maar dan wel overdag. Zo kun je in de avonden andere dingen doen. Dat klinkt goed, toch? Wil je weten of wij een leuke cateringvacature in Alkmaar open hebben staan? Kijk dan snel verder!

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik een horeca vacature in Alkmaar?
    Bij YoungCapital vind je een breed aanbod aan horeca vacatures in Alkmaar. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bediening, als cateringmedewerker, of een andere functie in de horeca, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match.
  • Wat maakt werken in de horeca in Alkmaar aantrekkelijk?
    Werken in de horeca in Alkmaar betekent werken in een bruisende omgeving met veel gezelligheid. Vooral tijdens de zomermaanden, wanneer de kaasmarkt veel bezoekers trekt, is er veel werk te doen en kun je veel ervaring opdoen.
  • Wat zijn de voordelen van werken als cateringmedewerker?
    Als cateringmedewerker werk je voornamelijk overdag, waardoor je de avonden vrij hebt. Het biedt een mooie kans om ervaring op te doen in de horeca, terwijl je werkt in een team en heerlijke lunches bereidt.

Fulltime assistent manager bij grote bioscoop in Hoorn

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Verdien € 13.68 als fulltime logistiek medewerker in Alkmaar

Fulltime teamleider bij een gezellige autowasstraat in Purmerend

Word parttime verkoopmedewerker bij een bakery in Purmerend

Tijdelijk fulltime operator van koffie machines in Zaandam

Start als fulltime horecamedewerker op Texel

Aan de slag als freelancer in Amsterdam voor €17 p/u!

Knallen in de horeca in Amsterdam als freelancer!

Goed bijverdienen met een bijbaan in de horeca (pool)

Leuke bijbaan bij een pretpark of dierentuin? Geef je op voor onze pool

Kom werken op de tofste festivals in 2024

Kom werken op de gezelligste evenementen

Lekker knallen in de winter of zomer met seizoenswerk

Flexibel werk in de catering? Word freelancer via YoungOnes!

Vrijwilligerswerk: ga aan de slag als kok

Bijbaan als afwasser of spoelhulp bij jou in de buurt (pool)

Bijverdienen en ervaring opdoen met een bijbaan als keukenhulp (pool)