ICT vacatures in Alkmaar

Er zijn 8 ICT vacatures in Alkmaar gevonden.

Woon je in Alkmaar of omgeving en ben je op zoek naar een nieuwe baan in de ICT? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ICT-vacatures in Alkmaar openstaan. ICT’ers zijn zeer gewild, omdat de sector maar blijft groeien. Daardoor groeit ook het aantal banen, en natuurlijk het aantal vacatures. Als ICT’er is er dus heel wat om uit te kiezen. Zo kun je in Alkmaar werken als app-developer, front-end developer of Java-developer. Allemaal interessante functies die goed passen bij jouw studieachtergrond. Ben je nieuwsgierig naar de ICT-vacatures in Alkmaar die wij voor je hebben? Scrol dan snel verder!

Werken in Alkmaar

Het Noord-Hollandse Alkmaar is een leuke stad om in te werken. Vooral zomers is er in de stad van alles te beleven. Zo wordt er elke vrijdagochtend de bekende kaasmarkt gehouden, waar jaarlijks velen toeristen op af komen. Hartstikke leuk om zelf ook een keer bij aanwezig te zijn. Het gezellige Waagplein, waar de kaasmarkt wordt gehouden, is op de overige dagen dé plek waar de terrassen te vinden zijn. Hier kun je na je werk genieten van een lekker drankje met je collega’s. In het centrum vind je ook tal van gezellige restaurantjes, waar je met je vrienden of familie lekker kunt eten.


Word app-developer in Alkmaar

Weet jij alles van apps en lijkt het je een uitdaging om je eigen apps te ontwerpen? Dan is een baan als app-developer echt iets voor jou! Ook in Alkmaar zoeken bedrijven naar mensen die apps kunnen ontwerpen en onderhouden. Als er vragen zijn over een app, dan ben jij ook degene die deze vragen beantwoordt. Klinkt een baan als app-developer jou als muziek in de oren? Scrol dan door onze vacatures en solliciteer direct!

Ga aan de slag als front-end developer in Alkmaar

Weet jij alles van websites en lijkt het je leuk om van je hobby je beroep te maken? Ga dan als front-end developer aan de slag! Je gaat je dan bezighouden met de ‘voorkant’ van de website. Jij zorgt ervoor dat alle knoppen en systemen goed functioneren. Ook het maken van de webpagina’s is jouw verantwoordelijkheid. Heb je nu al zin om te beginnen? Solliciteer dan meteen!

Werken als Java-developer in Alkmaar

Kent de programmeertaal Java voor jou geen geheimen? Dan kun je als Java-developer aan de slag! Veel bedrijven maken gebruik van de programmeertaal Java, en dus is het niet heel moeilijk om hier een leuke baan in te vinden. Ook in Alkmaar niet. Bekijk meteen de vacatures voor Java-developer die bij ons online staan. Solliciteer daarna op de baan die het beste bij jou past.

Meer informatie

Start nu als fulltime junior systeembeheerder in Oudkarspel

Volg het IT Traineeship en haal certificaten bij NEXT

Per direct parttime klantenservice medewerker vanuit huis!

Start binnenkort met werken bij Mollie

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Fulltime aan de slag als IT-medewerker bij YoungCapital-NEXT