Filters - Verfijn resultaten

Schoonmaak vacatures in Alkmaar

Er zijn 6 schoonmaak vacatures in Alkmaar gevonden.

Ben jij een opgeruimd type en houd je ervan als alles er spic en span uitziet? Dan moet je echt eens naar de schoonmaak vacatures op onze website kijken! Zeker als je nog studeert, is een baan als schoonmaker een goede keuze. Je kunt het namelijk goed combineren met de uren die je in de schoolbanken zit. Voor je schooldag begint, kun je kamers schoonmaken in hotels en in het weekend kun je als schoonmaker aan het werk in een restaurant. Schoonmaken als thuiszorgmedewerker bij mensen thuis kun je een ochtend per week doen. Klinkt goed, toch? Ga daarom vandaag nog op zoek naar schoonmaak vacatures op onze website en solliciteer direct op de schoonmaakbaan die past bij waar jij naar op zoek bent!

Als schoonmaker werken in Alkmaar

Het leuke Alkmaar is een van de grotere steden in de kop van Noord-Holland. Voor de vele omliggende dorpjes is het een prima stad om te werken. Na je werk kun je er nog even wat boodschappen doen of een drankje drinken met je vrienden. In de vele restaurants in het bruisende centrum kun je als schoonmaker aan de slag. En bij de bedrijven op de verschillende bedrijventerreinen in de stad, hebben ze ook met regelmaat schoonmakers nodig. Bekijk de schoonmaak vacatures op onze website om te kijken of er voor jou een leuke baan in Alkmaar tussen zit.


Facilitair medewerker

Als facilitair medewerker houd jij je dagelijks bezig met huishoudelijke werkzaamheden. Dit kun je doen in ziekenhuizen, hotels, conferentieoorden en bij mensen thuis. Ook onderhouds- en schoonmaakbedrijven nemen facilitair medewerkers in dienst. Op zoek naar een baan waarin je mag schoonmaken? Kijk dan naar onze vacatures voor facilitair medewerker.

Word schoonmaker in hotels en vakantieparken

In Alkmaar en omgeving zijn verschillende hotels en vakantieparken te vinden. De kamers, appartementen en huisjes van deze accommodaties moeten elke ochtend worden schoongemaakt. Vakantieparken zoeken natuurlijk vooral in de zomermaanden veel extra schoonmakend personeel. Hier kun je dus een leuke vakantiebaan scoren. Kijk maar naar de schoonmaak vacatures op onze website. Er zit vast een leuke baan voor je tussen!

Meer informatie

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.

Start per direct als kamermeisje / jongen bij een strandhotel in Bergen aan Zee

Start per direct als kamermeisje / jongen bij het leukste hotel in Bergen (NH)

Word schoonmaker van diverse automaten in Amsterdam!

Ga vanaf 19 mei aan de slag als fulltime servicemedewerker

Ga aan de slag bij de kledinguitgifte in het Spaarne Gasthuis


Landelijke vacatures (dus ook bij jou in de buurt)

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!