Schoonmaak vacatures in Haarlem

Er zijn 10 schoonmaak vacatures in Haarlem gevonden.

In de hoofdstad van Haarlem zijn veel leuke schoonmaak vacatures te vinden. Wil jij graag werken in Haarlem, maar heb je nog geen leuke vacature gevonden? Dan ben je bij YoungCapital zeker aan het goede adres! Ben je gedreven en zit je niet graag stil? Vind je het daarnaast niet erg om je handen vuil te maken, en vind je het leuk om contact te maken met mensen? Een baan in de schoonmaak is dan wel iets voor jou. Kijk snel welke schoonmaak vacatures wij voor jou in Haarlem hebben.

Werken in de schoonmaak in Haarlem

Wat is nou leuker dan een topbaan te hebben in een hele leuke stad? Haarlemmers zijn namelijk echte levensgenieters. In de binnenstad vind je veel luxe restaurants en terrasjes waar iedereen tot in de late uurtjes vertoeft. Daarnaast is Haarlem al meerdere jaren op een rij dé winkelstad van Nederland. Het kleine, oude centrum heeft 68 verschillende soorten winkels in de pittoreske straatjes. Helemaal top toch, wie wil dat nou niet?


Begin als schoonmaker in Haarlem

Een prima manier om een zakcentje bij te verdienen, is door aan de slag te gaan als schoonmaker. Je doet niet alleen nuttige vaardigheden op. Je kunt ook nog eens flexibel zijn in je werktijden. Solliciteer dus direct op onze schoonmaak vacatures in Haarlem!

Een uitdaging als facilitair medewerker in Haarlem

Als je eenmaal schoonmaker bent, kunt je doorgroeien naar een baan als facilitair medewerker. In deze functie krijg je meer huishoudelijke taken. Denk hierbij aan koken, post sorteren, de was strijken en stofzuigen. Dit doe je vaak ook bij de mensen thuis. Bekijk nu onze schoonmaak vacatures in Haarlem!

Meer informatie

Word servicemedewerker bij parkeergelegenheden in Haarlem

Warehouse medewerker in Sassenheim

Met opgestroopte mouwen de spoelkeuken onder handen nemen? Start als freelancer!

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Gemiddeld €15 per uur verdienen met klussen die je zelf kiest? Word freelancer!

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Parttime medewerker wasstraat in Velserbroek

Facilitair coördinator in Kudelstaart