Promotiewerk vacatures Almelo

Er zijn 10 promotiewerk vacatures in Almelo gevonden.

Verlegen? Dat woord staat niet in jouw vocabulaire. Je bent een echte smooth talker en bent niet bang om de first move te maken. Oke, dus je scoort waarschijnlijk alle dates, maar waarom zet je jouw vlotte babbel niet eens aan het werk? Tussen de promotiewerk vacatures in Almelo vind je banen waar je goed geld verdient door te kleppen. Hoe dan? Bijvoorbeeld als gastvrouw of gastheer, of door producten te pushen als promotor. Klinkt dit als iets voor jou? Check dan gauw de promotiewerk vacatures in Almelo.

Word gastvrouw/gastheer

Hello, bonjour, good day... Als gastvrouw of -heer ben jij hét visitekaartje van het bedrijf waar je voor werkt. Je verwelkomt gasten en helpt ze de weg te vinden in het gebouw. Ook beantwoord je al hun vragen. En als je het antwoord even niet weet? Dan stuur je ze gewoon in de richting van iemand die dat wel weet. Easy peasy. Met de promotiewerk vacatures in Almelo kun jij straks lekker aan de slag als gastvrouw of gastheer.

Knallen als promotiemedewerker

Heb jij naast een vlotte babbel ook een verkooptalent? Dan vind je tussen de promotiewerk vacatures in Almelo allerlei vacatures voor promotiemedewerker. Hartstikke leuk, want met veel van deze banen werk je voor de gaafste merken en tofste evenementen. Deel bijvoorbeeld Heineken samples uit, of promoot MTV op een groot festival. Klinkt goed, toch? Scrol verder en solliciteer op één van onze vele promotiewerk vacatures in Almelo voor promotiemedewerker.

Meer informatie

Tijdelijke verkoopadviseur nabij Almelo

Per direct: parttime verkoopadviseur nabij Almelo

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

flexibele baan als promotiemedewerker in Nederland

Start direct bij een grote cateraar op toffe locaties

Wil jij een flexibele baan als promotiemedewerker in Utrecht

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..