Promotiewerk vacatures Almelo

Er zijn 12 promotiewerk vacatures in Almelo gevonden.

Verlegen? Dat woord staat niet in jouw vocabulaire. Je bent een echte smooth talker en bent niet bang om de first move te maken. Oke, dus je scoort waarschijnlijk alle dates, maar waarom zet je jouw vlotte babbel niet eens aan het werk? Tussen de promotiewerk vacatures in Almelo vind je banen waar je goed geld verdient door te kleppen. Hoe dan? Bijvoorbeeld als gastvrouw of gastheer, of door producten te pushen als promotor. Klinkt dit als iets voor jou? Check dan gauw de promotiewerk vacatures in Almelo.

Word gastvrouw/gastheer

Hello, bonjour, good day... Als gastvrouw of -heer ben jij hét visitekaartje van het bedrijf waar je voor werkt. Je verwelkomt gasten en helpt ze de weg te vinden in het gebouw. Ook beantwoord je al hun vragen. En als je het antwoord even niet weet? Dan stuur je ze gewoon in de richting van iemand die dat wel weet. Easy peasy. Met de promotiewerk vacatures in Almelo kun jij straks lekker aan de slag als gastvrouw of gastheer.

Knallen als promotiemedewerker

Heb jij naast een vlotte babbel ook een verkooptalent? Dan vind je tussen de promotiewerk vacatures in Almelo allerlei vacatures voor promotiemedewerker. Hartstikke leuk, want met veel van deze banen werk je voor de gaafste merken en tofste evenementen. Deel bijvoorbeeld Heineken samples uit, of promoot MTV op een groot festival. Klinkt goed, toch? Scrol verder en solliciteer op één van onze vele promotiewerk vacatures in Almelo voor promotiemedewerker.

Meer informatie

Promotie medewerker van 18 t/m 24 december in Goor

Werken op jouw favoriete festivals. Ga aan de slag als freelancer via YoungOnes.

Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost!

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Leuk en divers werk, wanneer jij wilt! Start als freelancer.

De ideale bijbaan, parttime promotor voor Pepperminds

Gemiddeld €15 per uur verdienen met klussen die je zelf kiest? Word freelancer!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!