Promotiewerk vacatures Enschede

Er zijn 10 promotiewerk vacatures in Enschede gevonden.

Kun jij nog water aan een vis verkopen? Lul je er het liefst de hele dag op los en wil je een lekker zakcentje bijverdienen? Dan zijn deze promotiewerk vacatures in Enschede misschien wel wat voor jou. Werken voor de gaafste merken, je eigen uren kiezen en goed geld verdienen met jouw vlotte babbel. Wie wil dat nou niet? Als promotor kun je heel flexibel werken, dus deze job is perfect te combineren met bijvoorbeeld een studie of andere baan. Wil je het liefst nu al beginnen? Check dan de promotiewerk vacatures in Enschede en reageer op jouw favoriet.

Step aside, J-Law

Heb je altijd al in de spotlight willen staan en oefen je jouw Oscar speech regelmatig voor de spiegel? Bekijk dan de figurantenjobs tussen de promotiewerk vacatures in Enschede eens. Oké, je hebt geen tekst en bent waarschijnlijk maar drie seconden in beeld, maar iedereen moet ergens beginnen toch? Blijf je liever anoniem? Dan kun je binnenkort gezellig aan de slag als promotor op de grootste festivals. Of word host of hostess bij de tofste bedrijven. Met de promotiewerk vacatures in Enschede is alles mogelijk.

Enschede, wat heb je nog meer?

Als je palmen al gaan zweten bij de gedachte dat je een vreemde moet benaderen, of je tijdens een belangrijke presentatie opeens geen woord meer uit je strot krijgt, dan zijn de promotiewerk vacatures in Enschede waarschijnlijk niks voor jou. Maar geen stress, er zijn namelijk nog genoeg andere leuke vacatures in Enschede. Check bijvoorbeeld de callcenter vacatures of probeer het in de retail. Gebruik links de filterknoppen om jouw voorkeuren aan te passen en laat de rest aan ons over.

Meer informatie

Werken op jouw favoriete festivals. Ga aan de slag als freelancer via YoungOnes.

Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost!

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Leuk en divers werk, wanneer jij wilt! Start als freelancer.

De ideale bijbaan, parttime promotor voor Pepperminds

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!