Schoonmaak vacatures in Apeldoorn

Er zijn 9 schoonmaak vacatures in Apeldoorn gevonden.

Woon je in of in de omgeving van Apeldoorn en ben je op zoek naar een leuke bijbaan of fulltime baan? Misschien wel in de schoonmaak? Dan zit je hier goed. Wij hebben namelijk alle leuke schoonmaak vacatures in Apeldoorn voor je op een rijtje gezet. Wie weet zit er voor jou wel iets tussen. Solliciteren gaat heel makkelijk met je YoungCapital-profiel.


Word schoonmaker in Apeldoorn

Is jouw kamer altijd superschoon en netjes? Vind je het niet erg om je handen vuil te maken en houd je niet zo van stilzitten? En ben je op zoek naar een bijbaan naast je studie? Dan is werk als schoonmaker ideaal voor jou. Je werkt in een hecht team, je bent lekker actief bezig én je verdient lekker bij. Zie je dit wel zitten? Kijk dan welke schoonmaker vacatures in Apeldoorn we voor je hebben openstaan!

Word operator in Apeldoorn

Houd je van afwisseling in je werk en laat je graag alles schoon en netjes achter? Als operator ga je langs bij verschillende bedrijven om ervoor te zorgen dat alle koffie- en snoepautomaten goedgevuld en schoon zijn. Zo kan iedereen altijd genieten van een warm kopje koffie en een snack. Wil jij wel als operator in Apeldoorn aan de slag? Bekijk dan snel of we bij YoungCapital leuke vacatures hebben openstaan!

Meer informatie

Ga vanaf oktober parttime aan de slag als schoonmaker in Apeldoorn

Tot eind september parttime schoonmaker in Apeldoorn

SUMMERJOB

Wij zoeken een kandidaat met een passie voor schoonmaken bij Hanos in Apeldoorn

Per direct tijdelijke schoonmaak functie in Wijhe

Voor onze vakantiepool zoeken wij kandidaten in de omgeving van Deventer

SUMMERJOB

Werken in de spoelkeuken en zelf bepalen wanneer je werkt voor € 15 per uur?

SUMMERJOB

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!