Schoonmaak vacatures in Arnhem

Er zijn 11 schoonmaak vacatures in Arnhem gevonden. Ben jij woonachtig in de omgeving van Arnhem en zoek je nog een leuke (bij)baan? Misschien moet je eens een kijkje nemen bij onze schoonmaak vacatures in Arnhem!

Hier houd je je bezig met de schoonmaak van een hotel, kantoor of huis. Het is hard werk, dus je moet wel een goede conditie hebben. Daar staat tegenover dat je in een gezellig team werkt en je je nooit hoeft te vervelen! Er is altijd wel iets te doen. Er zijn veel afwisselende taken en je werkt op bijzondere locaties. Als je een leuke vacature gevonden hebt, kun je erop reageren met je motivatiebrief en cv.

Ga werken in Arnhem

Arnhem is de stad van de Veluwe, Burgers? Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en Vitesse. Wie gaat werken in Arnhem komt terecht in één van de leukste steden van Nederland! Er zijn veel grote winkelstraten, parken en recreatieplassen te vinden.

Word schoonmaker in Arnhem

Wie hier wil studeren, moet natuurlijk ook op zoek naar een bijbaantje. Wat dacht je ervan om als schoonmaker in Arnhem aan de slag te gaan? Als schoonmaker zorg je ervoor dat alles er altijd piekfijn uitziet.

Een baan als operator?

Jij bent technisch aangelegd en een pietje precies. Voor jou is een baan als operator echt perfect!

Aan de slag als facilitair medewerker

Een facilitair medewerker is een manusje-van-alles. Je houdt je bezig met verschillende huishoudelijke taken, zoals koken, schoonmaken, kleding wassen en post sorteren.

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik schoonmaak vacatures in Arnhem?
    Bekijk onze website voor de meest recente schoonmaak vacatures in Arnhem en omgeving. Met een uitgebreid aanbod is er altijd wel een vacature die bij jou past.
  • Wat maakt werken in Arnhem aantrekkelijk?
    Arnhem biedt een levendige mix van natuur, cultuur en recreatie. Met zijn centrale ligging en bruisende stadsleven is het een aantrekkelijke plek om te werken.
  • Welke vaardigheden heb ik nodig voor schoonmaakwerk?
    Voor schoonmaakwerk is het belangrijk dat je een goede conditie hebt, oog voor detail, en dat je goed kunt samenwerken in een team.

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

Schoonmaak medewerker bij Wabtec in Ede

Schoonmaak medewerker bij het CWZ in Nijmegen

Schoonmaak medewerker bij Sanquin in Nijmegen

Flexibele schoonmaak medewerker regio Ede, Veenendaal en Wekerom

Schoonmaak medewerker bij 's Heeren Loo in Wekerom

Handyman / vloerenonderhoud schoonmaakspecialist bij 's Heeren Loo in Apeldoorn

Schoonmaak medewerker bij 's Heeren Loo in Apeldoorn