Schoonmaak vacatures in Arnhem

Er zijn 12 schoonmaak vacatures in Arnhem gevonden.

Ben jij woonachtig in de omgeving van Arnhem en zoek je nog een leuke (bij)baan? Misschien moet je eens een kijkje nemen bij onze schoonmaak vacatures in Arnhem! Hier houd je je bezig met de schoonmaak van een hotel, kantoor of huis. Het is hard werk, dus je moet wel een goede conditie hebben. Daar staat tegenover dat je in een gezellig team werkt en je je nooit hoeft te vervelen! Er is altijd wel iets te doen. Er zijn veel afwisselende taken en je werkt op bijzondere locaties. Als je een leuke vacature gevonden hebt, kun je erop reageren met je motivatiebrief en cv.

Ga werken in Arnhem

Arnhem is de stad van de Veluwe, Burgers’ Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en Vitesse. Wie gaat werken in Arnhem komt terecht in één van de leukste steden van Nederland! Er zijn veel grote winkelstraten, parken en recreatieplassen te vinden. Zo kun je na je werk nog even lekker ontspannen. Daar komt bij dat Arnhem er ambitie heeft om een echte studentenstad te worden. Er zitten drie goede hogescholen, het is makkelijk bereikbaar en er is veel te doen. Kortom: Arnhem is een prima plek om te werken én te studeren!


Word schoonmaker in Arnhem

Wie hier wilt studeren, moet natuurlijk ook op zoek naar een bijbaantje. Wat dacht je ervan om als schoonmaker in Arnhem aan de slag te gaan? Als schoonmaker zorg je ervoor dat alles er altijd piekfijn uitziet. Omdat je in een groepsverband werkt, is het belangrijk dat je goed samen kunt werken. Wil jij wel aan de slag als schoonmaker? Solliciteer dan direct op onze vacatures!

Een baan als operator?

Jij bent technisch aangelegd en een pietje precies. Voor jou is een baan als operator echt perfect! Jij houdt het toezicht over machines en processen. Als er een technisch probleem is, weet jij het op te sporen en te repareren. Wil jij je carrière starten als operator? Bekijk dan onze vacatures!

Aan de slag als facilitair medewerker

Een facilitair medewerker is een manusje-van-alles. Je houdt je bezig met verschillende huishoudelijke taken, zoals koken, schoonmaken, kleding wassen en post sorteren. Dit kan bij mensen thuis, in een verzorgingstehuis of een ziekenhuis. Ben jij behulpzaam en heb je oog voor detail? Bekijk dan onze vacatures voor facilitair medewerker!

Meer informatie

Start direct als parttime facilitair medewerker in Arnhem!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start als fulltime operator koffiemachines in Nijmegen

Werk als parttime winkelmedewerker in Millingen aan de Rijn

Start nu als parttime planner in Nijmegen

Leuke zomerklus als facilitair medewerker in Nijmegen!

Start als fulltime operator koffie machines in Ede

Ga parttime aan de slag bij de Groenbakreiniger in Malden

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

Schoonmaak medewerker bij diverse objecten in Apeldoorn

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten