Schoonmaak vacatures in Zutphen

Er zijn 4 schoonmaak vacatures in Zutphen gevonden.

Is jouw huis of kamer altijd schoon? Heb jij een goed oog voor detail en lijkt het je leuk om bij verschillende bedrijven aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu voor een functie als schoonmaker in Zutphen. Bij YoungCapital zijn we regelmatig op zoek naar schoonmakers voor diverse bedrijven in Zutphen. Kijk snel naar de schoonmaak vacatures of er een passende baan voor je bijzit! Wil jij graag flexibele werktijden? Als schoonmaker zijn er genoeg mogelijkheden om parttime of fulltime aan het werk te gaan. Vind jij zelfs stof in de hoekjes waar niemand kijkt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel!

Werken in Zutphen

Ga je werken in Zutphen? Dan kom je in een ontzettend leuke stad terecht! Deze historische stad in Gelderland staat bekend om de vele torens die de skyline bepalen. Omdat er weinig hoogbouw in Zutphen te vinden is, torenen onder andere de Drogenapstoren en de Wijnhuistoren overal bovenuit. Naast de cultuur vind je in Zutphen veel leuke boetiekjes waar je prima kunt shoppen. In Zutphen zijn veel bedrijven te vinden, die natuurlijk ook allemaal schoongemaakt moeten worden! Genoeg werk voor een schoonmaker dus!

WANTED: schoonmakers in Zutphen

Ben jij een harde werker en weet jij hoe zelfs de vuilste plekken weer mooi schoon worden? Dan ben jij de schoonmaker die we zoeken! Zet jij net dat stapje extra en vind je het leuk om in teamverband te werken? Wil jij graag binnenkijken bij de leukste bedrijven in Zutphen? Ga dan aan de slag als schoonmaker in Zutphen. Solliciteer snel en gemakkelijk met jouw YoungCapital-profiel.

Meer informatie