Schoonmaak vacatures in Nijmegen

Er zijn 11 schoonmaak vacatures in Nijmegen gevonden.

Heb jij je kamer nog nooit slordig achtergelaten, en zit jij het liefst nooit stil? Ben je op zoek naar een uitdagende baan of bijbaan in Nijmegen? Dan is een baan in de schoonmaak misschien wel iets voor jou. Het is een ideale sector om in te werken als je naast je studie lekker wilt bijverdienen. Je kunt bijvoorbeeld werken als schoonmaker, operator of facilitair medewerker. Weet je nog niet precies wat je wilt? Kom dan eens langs bij ons uitzendbureau in Nijmegen. Onze enthousiaste collega’s helpen je graag verder!


Word facilitair medewerker in Nijmegen

Jij weet makkelijk het overzicht te houden en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het leuk om een praatje te maken met je klanten, en bent graag lekker actief bezig. Ben jij dit? Ga dan als facilitair medewerker in Nijmegen aan de slag! Kijk zeker eens bij de vacatures die we bij YoungCapital hebben openstaan, wie weet zit er iets voor jou tussen. Solliciteren doe je binnen vijf minuten met je YoungCapital-profiel.

Werken als schoonmaker in Nijmegen

Weet jij precies welk schoonmaakmiddel je voor welke vlek moet gebruiken? Ben je fysiek in goede conditie en houd je niet van stilzitten? Ga dan werken als schoonmaker! Je kunt een baantje als schoonmaker goed combineren met je studie; je werktijden zijn vaak flexibel. Je werkt in een gezellig en hecht team, en je doet afwisselend werk. Iets voor jou? Check onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Meer informatie

Fulltime schoonmaker in Den Bosch, Maastricht en Arnhem

Fulltime schoonmaker in verzamelpand in Oss

Verdien €15 p/u bij Centerparcs en Roompot als freelancer!

Flexibele bijbaan als afwasser voor gemiddeld €15 p/u!

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

Schoonmaker in Nijmegen

Schoonmaak medewerker (m/v) Ravenstein

Schoonmaak medewerker (m/v) Uden