Promotiewerk vacatures in Bergen op Zoom

Er zijn 6 promotiewerk vacatures in Bergen op Zoom gevonden.

Je komt 's morgens aan op je werk. Je drinkt een kopje koffie, kletst bij met je collega's en gaat vervolgens aan het werk. Je staat achter een standje in de winkel, of op straat, en verrast de winkelende klanten met een lekkere snack of een nieuw drankje. Vervolgens vertel je waar het product voor staat en wat de reclame is. Jij weet de klant zo enthousiast te maken, dat hij direct een aankoop doet! Promotiewerk is een leuk baantje, waarbij je lekker veel klantcontact hebt en veel kunt leren. Het is bovendien perfect te combineren met je studie! Wil jij graag aan de slag als promotiemedewerker? Bekijk dan onze promotiewerk vacatures en solliciteer direct.

Werken in Bergen op Zoom

Voor een leuke baan hoef je niet ver te zoeken. Bij jou in Bergen op Zoom zijn bedrijven regelmatig op zoek naar promotiemedewerkers. In Bergen op Zoom is een aantal grote bedrijventerreinen gevestigd, zoals De Lage Meren en Noordland. Maar ook bij de supermarkt bij jou in de buurt kun je aan de slag als promotiemedewerker. Bovendien is Bergen op Zoom zelf een geweldige stad. Er zijn heel veel natuurgebieden te vinden, zoals het Markiezaatsmeer, de Molenplaat en de Prinsesseplaat, waar je tot rust kunt komen. Voor een gezellig avondje uit moet je naar de kermis: veel kermisexploitanten zijn begonnen in Bergen op Zoom en komen hier regelmatig terug. Wil jij hier graag werken? Reageer dan op onze promotiewerk vacatures!

Aan het werk als gastheer of gastvrouw

Weet jij van ieder feestje een daverend succes te maken? Dan ben jij de gastheer of gastvrouw naar wie we op zoek zijn! Dit is een van de leukste functies, aangezien je veel verschillende taken krijgt. Zo deel je drankjes uit, houd je de gastenlijst bij en zorg je ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan op onze promotiewerk vacatures!

Ben jij de nieuwe promotiemedewerker in Bergen op Zoom?

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Als jij aan de slag wilt als promotiemedewerker, hoef je alleen maar een profiel aan te maken op YoungCapital. Daarna kun je op iedere vacature solliciteren die je wilt. Vergeet niet om je cv en motivatiebrief bij te voegen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op!

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik promotiewerk in Bergen op Zoom?
    Zoek je promotiewerk in Bergen op Zoom? YoungCapital biedt regelmatig promotiewerk vacatures aan in deze levendige stad. Bekijk onze website en solliciteer direct op de vacature die bij jou past.
  • Wat maakt werken als promotiemedewerker leuk?
    Als promotiemedewerker heb je veel klantcontact, werk je vaak in teams en kun je jouw communicatieve vaardigheden verbeteren. Het is een dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Kan ik promotiewerk combineren met mijn studie?
    Ja, promotiewerk is flexibel en daardoor perfect te combineren met je studie. Je kunt vaak zelf je werktijden bepalen, wat het een ideale bijbaan maakt voor studenten.