Marketing vacatures in Breda

Er zijn 16 marketing vacatures in Breda gevonden.

Ben jij goed met taal en kun jij lekker schrijven? Heb jij creatieve ideeën en weet jij die in het bedrijf te implementeren? Kijk dan eens tussen de marketing vacatures in Breda. Je kunt bijvoorbeeld de website van tekst voorzien als webredacteur of het contact tussen de klant en het bedrijf in stand houden als communicatiemedewerker. Met je YoungCapital-profiel kun je binnen een paar minuten solliciteren op de marketing vacature in Breda die jou aanspreekt. Dus wil jij aan de slag met een nieuwe fulltime of parttime baan? Wacht dan niet langer en kijk snel of er iets voor jou bij zit. En solliciteer direct!

Werken in Breda

In Breda is veel te beleven naast je werk. Als je als webredacteur of communicatiemedewerker aan het werk gaat, heb je de pauzes, avonden en weekenden om leuke dingen te beleven met vrienden, familie en collega’s. Zo kun je bijvoorbeeld in je eentje hardlopen in de mooie parken in Breda maar ook is er de mogelijkheid om een museum te bezoeken. Liever een hapje en een drankje doen? Dat kan ook in het mooie centrum van Breda. Wil jij wel in deze bruisende stad aan het werk? Solliciteer dan direct op een van de leuke marketing vacatures in Breda.

Gezocht: webredacteur in Breda

Ben jij goed met tekst? Kun jij alle taalfouten uit teksten halen en weet jij hoe je bezoekers op de site aan je moet binden? Dan is een baan als webredacteur echt iets voor jou! Jij verzorgt de content voor de website. Leuk, toch? Solliciteer dus vandaag nog.

Carrière maken als communicatiemedewerker in Breda

Ben jij de nieuwe schakel tussen klanten en het bedrijf en weet jij hoe je goed moet communiceren? Word dan communicatiemedewerker in Breda. Jij communiceert de boodschap van het bedrijf naar buiten en staat in contact met de rest van de wereld. Iets voor jou? Solliciteer direct.

Werken als marketingmedewerker in Breda

Heb jij een creatief brein en weet jij hoe je anderen kunt overtuigen van de boodschap van het bedrijf? Heb jij een oog voor marketing en weet jij hoe je anderen moet overtuigen? Dan is een baan als marketingmedewerker jou op het lijf geschreven. Solliciteer vandaag nog.

Meer informatie

Start nu als customer support medewerker in Breda!

Fulltime commercieel medewerker bij PostNL in Breda

Aan de slag als parttime Social Media Specialist in Breda!

Aan de slag als fulltime social media manager in Breda!

Start nu als fulltime sales medewerker in Breda

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start nu als fulltime marketing en sales assistent in Breda!

Ontdek je passie als klantenservice medewerker in Tilburg

Klantenservice medewerker bij Philips Lighting in Tilburg

Flexibel aan de slag als Sales promotor in Tilburg

Vind een Unilever stage via onze pool

Creatief met taal? Word tekstschrijver/copywriter in onze pool

Vrijwilligerswerk: marketing of communicatiemedewerker voor een goed doel

Stage bij MTV of 3FM

Klantgericht en zelfstandig? Word webcare medewerker

Content reviewer voor populaire video app in Portugal!

Klantenservice medewerker bij bol.com in Lissabon