Marketing vacatures in Eindhoven

Er zijn 10 marketing vacatures in Eindhoven gevonden.

Ben jij klaar met je marketingstudie en nu op zoek naar een leuke baan in de regio Eindhoven? YoungCapital zet alle openstaande marketing vacatures in Eindhoven voor je op een rijtje! Of je nu een bijbaan zoekt of fulltime aan de slag wilt, er is altijd wel een interessante vacature te vinden waar je direct op kunt solliciteren. Ben je benieuwd wat we voor je hebben? Lees dan snel verder!


Een baan als communicatiemedewerker in Eindhoven

Jij zorgt als communicatiemedewerker ervoor dat anderen op de hoogte zijn van wat er speelt in de organisatie en dat het bedrijf op een positieve en juiste manier overkomt. Je bent verantwoordelijk voor de interne en/of externe communicatie. Je schrijft bijvoorbeeld nieuwsbrieven, zet updates op social media en plaatst berichten op het intranet. Maar jouw taak kan ook het opstellen van een communicatieplan zijn en dit plan implementeren in het bedrijf. Of het verzorgen van de persberichten en brochures. Met deze baan kun je dus echt alle kanten op! Is de functie van communicatiemedewerker iets voor jou? Check dan onze communicatiemedewerker vacatures in Eindhoven!

Marketingmedewerker in Eindhoven

Als marketingmedewerker breng jij de producten en diensten van het bedrijf onder de aandacht van (potentiële) klanten. Dit doe je met behulp van de creatieve, innovatieve marketingcampagnes die jij bedenkt en uitvoert. Jouw hoofd loopt altijd over van de ideeën en dat komt in deze baan goed van pas! Jij weet hoe je een boodschap moet overbrengen naar de doelgroep en vindt het leuk marktonderzoek te doen. Marketingplannen opstellen is voor jou appeltje-eitje en je bent supertrots als jullie weer iemand hebben kunnen overtuigen jullie diensten of producten af te nemen. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Bekijk dan onze marketingmedewerker vacatures in Eindhoven!

Meer informatie

Werken als fulltime Social media specialist in Eindhoven

Fulltime (junior) online marketeer in Eindhoven

Creatief met taal? Word tekstschrijver/copywriter in onze pool

Word sales medewerker bij bol.com in Utrecht

Start als Service Expert bij bol.com in Utrecht (thuiswerk)

Vind een Unilever stage via onze pool

Klantenservice medewerker bij bol.com in Utrecht (thuiswerk)

Klantgericht en zelfstandig? Word webcare medewerker

Stage bij MTV of 3FM

Vrijwilligerswerk: marketing of communicatiemedewerker voor een goed doel