Vacatures Receptioniste Breda

Er zijn 2 receptioniste vacatures in Breda gevonden.

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je het visitekaartje bent van een organisatie? Met de vacatures voor receptioniste in Breda vervul je een belangrijke rol en zorg je voor een warm welkom voor bezoekers en medewerkers. Als receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt en zorg je voor een soepele ontvangst. Met jouw organisatorische skills en vriendelijke uitstraling weet je elke bezoeker een goed gevoel te geven. Iets voor jou? Neem dan snel een kijkje bij de vacatures voor telefoniste of receptioniste in Breda.

Werken als Receptioniste in Breda

Als receptioniste in Breda zijn jouw taken gevarieerd. Wat je precies doet, hangt af van de organisatie waarvoor je werkt. Bekijk daarom voor het solliciteren goed de vacatures voor receptioniste in Breda. Tip: maak een selectie van banen die passen bij jouw ervaring en persoonlijke voorkeuren. Solliciteer op meerdere vacatures, zo vergroot je jouw kansen op een leuke baan. De meest voorkomende taken als receptioniste zijn het ontvangen van bezoekers, het beantwoorden van telefoontjes en het bijhouden van de agenda. Niet helemaal jouw ding, dat werken als receptioniste in Breda? Geen probleem, bekijk dan onze pagina met andere administratieve vacatures en vind een baan die beter bij jou past.

Receptioniste Vacatures in de Omgeving van Breda

Natuurlijk wil je de perfecte vacature voor receptioniste in Breda vinden. Lukt dat niet direct? Geen zorgen, er zijn genoeg mogelijkheden in nabijgelegen steden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze receptioniste vacatures in Tilburg. En waar kun je dan aan de slag? Waar niet? Elk bedrijf heeft eigenlijk wel een receptioniste nodig, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Vind jouw receptioniste baan daarom in de omgeving van Breda bijvoorbeeld bij het hoofdkantoor van CZ in Tilburg. Of kijk verder en vind een receptioniste baan bij het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel.

Veelgestelde Vragen

  • Waar werkt een receptioniste?
    Als receptioniste kun je aan de slag bij diverse organisaties, zoals kantoren, hotels, ziekenhuizen of overheidsinstellingen. Met de vacatures voor receptioniste in Breda liggen er diverse mogelijkheden voor je open.
  • Wat zijn de werktijden van een receptioniste?
    Als receptioniste werk je vaak in shifts die afhankelijk zijn van de organisatie en het type werk dat je doet. Zo kun je werken tijdens reguliere kantooruren, maar ook in de avonduren.