Promotiewerk vacatures Doetinchem

Er zijn 9 promotiewerk vacatures in Doetinchem gevonden.

Moneys verdienen met je vlotte babbel? Het kan met de promotiewerk vacatures in Doetinchem. Op deze pagina hebben we alle openstaande vacatures voor je op een rijtje gezet, van promotor tot hostess. Je kunt al vanaf een paar uur per week aan de slag, waardoor deze job prima te combineren is met je studie, hobby’s of freelance klussen. Heb je juist veel tijd en wil je flink cashen met een fulltime baan? Met de promotiewerk vacatures in Doetinchem is van alles mogelijk. Scrol verder en see for yourself.

Aan de slag voor A-merken als promotiemedewerker

Die promotiewerk vacatures in Doetinchem lijken je wel wat, want jij bent spontaan én lekker commercieel. Daarom wil je aan de slag als promotiemedewerker. Beetje babbelen, beetje cashen. En je kunt een baan voor mooie A-merken aan je cv toevoegen. Ook tof: je werkt vaak samen met jonge, enthousiaste collega’s. Je stimuleert elkaar tot de max en viert samen de behaalde successen. Hoe nice is dat? We hebben promotiewerk vacatures door het hele land, dus ook bij jou in de buurt. Check hieronder welke promotiewerk vacatures in Doetinchem en omstreken openstaan.

Hallo meneer, welkom mevrouw

Is verkopen niet jouw ding? No worries, de promotiewerk vacatures in Doetinchem hebben nog veel meer in petto. Wat dacht je van een baan als gastvrouw of -heer? In deze functie verwelkom je gasten of klanten, bijvoorbeeld in een winkel of op een evenement. Je wijst ze de weg, beantwoordt vragen of maakt gewoon een gezellig praatje. Iets voor jou? Killer smile on en gáán, voor die promotiewerk vacatures in Doetinchem.

Meer informatie

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost!

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Leuk en divers werk, wanneer jij wilt! Start als freelancer.

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

De ideale bijbaan, parttime promotor voor Pepperminds

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!