Management vacatures in Eindhoven

Er zijn 15 management vacatures in Eindhoven gevonden.

Als jij al een aantal jaren hebt gewerkt, ben je misschien wel toe aan een nieuwe uitdaging. Als manager krijg je veel meer verantwoordelijkheden en taken. In deze functie moet je goed het overzicht kunnen houden, en een team of zelfs een afdeling kunnen leiden. Je bewaakt de voortgang van projecten en zorgt ervoor dat alles op tijd af komt. Werken als teamleider staat erg goed op je cv: het laat zien dat je anderen aan kunt sturen en moeilijke beslissingen kunt maken. De baan is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar met wat inzet en doorzettingsvermogen kun je een heel eind komen!

Werken in Eindhoven

Ook in Noord-Brabant zijn we op zoek naar leidinggevenden. Je kunt bijvoorbeeld werken in Eindhoven, Breda, Tilburg of Den Bosch. In Eindhoven zijn genoeg bedrijven waar je aan de slag kunt als supervisor, salesmanager of vestigingsmanager. Het ligt er maar net aan waar jouw interesses liggen. Zie jij jezelf een klein team leiden? Of ben jij een bedrijfsleider en wil je een supermarkt runnen? Het kan allemaal! Als je een profiel aanmaakt bij YoungCapital, kun je binnen vijf minuten solliciteren. Vergeet niet je cv en motivatiebrief bij te voegen!


Begin als teamleider in Eindhoven

Als je net begint met een leidinggevende functie, word je meestal een teamleider. Hier leer je hoe je een kleine groep mensen aanstuurt en samen laat werken. Het is een goede manier om te kijken of een managementfunctie bij je past. We hebben regelmatig vacatures voor teamleiders openstaan, dus kijk snel of er eentje bij jou in de buurt zit!

Run je eigen winkel als bedrijfsleider in Eindhoven

Lijkt het jou wel wat om een heel bedrijf te runnen? Bekijk dan onze vacatures voor bedrijfsleider! Je kunt verantwoordelijk zijn voor een webshop, een filiaal, een supermarkt en nog veel meer. Denk jij deze uitdagende baan aan te kunnen? Reageer dan snel op onze management vacatures in Eindhoven.

Ga werken als vestigingsmanager in Eindhoven

Een vestigingsmanager is vergelijkbaar met een bedrijfsleider. Bij grotere ondernemingen neemt de vestigingsmanager één van de filialen voor zijn rekening. Belangrijk is dat hij zijn bedrijf door en door kent. Financiën, producten, personeel, klanten: je moet overal een oogje in het zeil houden. Ben jij geknipt voor deze baan? Solliciteer dan op onze manangement vacatures!

Meer informatie

Word Teammanager bij NS in Eindhoven en verdien €21,03

Fulltime Customer Experience Coördinator bij DLL in Eindhoven

Word fulltime assistent manager bij een horecazaak

Fulltime aankomend shopmanager bij T-Mobile Eindhoven

Teamleider bij PostNL bij jou in de buurt

Word tijdelijk recuiter bij YoungCapital in Eindhoven

Start als Assistent Teamleider bij ANAC carwash in Eindhoven

Fulltime logistiek teamleider bij Galvano in Eindhoven

Fulltime logistiek supervisor bij Galvano in Eindhoven

Per direct fulltime assistent teamleider in Son en Breugel

Fulltime magazijn teamleider voor bierbrouwerij in Eersel

Fulltime teamleider bij Kwantum in Diessen

Leidinggevende skills? Meld je aan voor onze management-pool

Vrijwilligerswerk: bestuurslid bij een goed doel

Manager Artiesten in Eindhoven