ICT-vacatures in Groningen

Er zijn 7 ICT-vacatures in Groningen gevonden.

Ben jij technisch goed onderlegd? En ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Kijk dan zeker eens bij onze ICT-vacatures in Groningen! Wij hebben de leukste ICT-functies voor je op een rijtje gezet. Of je nu wilt gaan werken als C# .net-developer, java-developer of PHP-developer: de leukste ICT-vacatures vind je bij YoungCapital! Maak een profiel aan op onze site, en solliciteer direct op de leukste vacatures. Wie weet zit er wel een leuke fulltime of parttime functie voor je tussen! Ook als je nog studeert en op zoek bent naar een leuke bijbaan zit je bij YoungCapital helemaal goed. Wacht dus niet langer, en bekijk nu onze ICT-vacatures!

Werken in Groningen

Of je nu op zoek bent naar een baan als C# .net-developer, java-developer of PHP-developer: in Groningen zijn genoeg leuke vacatures te vinden! Groningen is natuurlijk dé studentenstad van Nederland. Voor een bruisend nachtleven zit je hier dan ook goed! Maar dat niet alleen: je kunt hier ook nog eens heerlijk shoppen. In het centrum van Groningen vind je zowel grote bekende winkelketens als leuke eenmanszaakjes. Ook op het gebied van werkgelegenheid biedt Groningen volop kansen. Er zijn meerdere grote bedrijven in de stad te vinden, dus een leuke fulltime baan, parttime baan of bijbaan heb je hier zo gevonden! Neem dus zeker een kijkje bij onze ICT-vacatures.


Werken als C# .net developer in Groningen

Weet jij alles van de multi-paradigma programmeertaal C#? En ben jij op zoek naar een functie waarin jij al je talent kunt inzetten? Dan is een baan als C# .net developer echt iets voor jou! Als C# .net developer onderhoud je de functionaliteiten van applicaties, ontwerp je nieuwe functionaliteiten én test je bestaande apps. Lijkt dit jou wel wat? En wil jij graag werken in Groningen? Solliciteer dan direct op een van onze ICT-vacatures! Wie weet ga jij binnenkort fulltime of parttime aan de slag in Groningen!

Een baan als Java-developer in Groningen

Ben jij technisch onderlegd? En heb jij kennis van de programmeertaal Java? Dan is een baan als java-developer echt iets voor jou! Als java-developer ontwikkel je software voor diverse systemen. Je bent betrokken bij het hele proces: van de ontwikkeling van het systeem en het testen, tot de uiteindelijke implementatie. Lijkt een baan als java-developer jou wel wat? Bekijk dan nu onze ICT-vacatures. Wie weet ga jij straks werken in Groningen!

Aan de slag als PHP-developer in Groningen

Ben jij een expert op het gebied van PHP? En ben je op zoek naar een fulltime baan of parttime baan in de ICT? Dan is een baan als PHP-developer echt iets voor jou! Als PHP-developer ontwikkel en implementeer je nieuwe PHP-toepassingen. Je voert testen uit en je onderhoudt de toepassingen. Ben jij al enthousiast geworden? En begin jij het liefst vandaag nog met werken in Groningen? Bekijk dan nu onze vacatures en wie weet kun jij binnenkort aan de slag als PHP-developer!

Meer informatie

Per direct parttime klantenservice medewerker vanuit huis!

Volg het IT Traineeship en haal certificaten bij NEXT

Start binnenkort met werken bij Mollie

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Fulltime aan de slag als IT-medewerker bij YoungCapital-NEXT